A saját meghatározása szerint „híres magyar playmate” bárkivel bevállal egy légyottot, és mindössze negyvenezer forintot kér érte. Tarifája jócskán csökkent, hiszen három éve még ezer eurót óhajtott a (por)hüvelyén osztozkodni kívánó uraktól.

Érdekes, hogy a szőkeség felpumpált mellei és ajkai mindenki szerint gusztustalanok, Annácska mégis ragyogóan megél a sokat szidott testéből. Korábban ugyan hírességek között járt ágyról ágyra, most pedig nyilvános partnerkereső oldalon kénytelen hirdetni. Ezt írja: „Egész nap szabad vagyok, az időmet csak edzőteremben és szépségszalonokban töltöm, úgyhogy ne hezitálj, hívj bátram.” A helyesírási hibákat és az elgépeléseket szerintem csak a nők veszik észre, mivel a szöveg mellett megcsodálható Kelemen kisasszony nemi szerve premier plánban – ha valaki esetleg még nem látta volna.

A teljes hirdetéshez klikk a képre! Videó meg lejjebb. | Fotó: szexpartner24.hu

A sztárhölgy egyik különös ismertetőjele, hogy teste amolyan rovarmódon három részre tagolható, csak éppen fej, tor és potroh helyett szájról, ciciről és muffról beszélhetünk. Ez a triumvirátus éppen elég ahhoz, hogy valaki egyszerre hódítsa meg a bulvár-, illetve a szexmagazinok címoldalait. S ha még egy szomszéd néni karját marcangoló véreb is jár mindezek mellé, akkor kész a közszolgálati hírérték. Anna ölebe azóta elhalálozott, tehát béke poraira. Ki tudja, mi mindennek volt szem- és fültanúja a szerencsétlen, miközben gazdája előteremtette a tápra valót.

Az olvasás fontos. | Fotó: szexpartner24.hu

Itt van köztünk Kelemen Anna, a huszonhét éves plasztik ideál, akitől elvileg undorodik az erkölcsös lakosság, mégis százezrek élnek át kellemes perceket a pornófilmjeit nézegetve. Legújabb alkotása miatt ugyan még a felnőtt mozik hazai cézárja, Kovi is becsmérelte őt, mondván, hogy meghízott és nyafogós. De a letöltések száma egyre csak nő, a szexhirdetés továbbra is fönt van a portálon, az urak pedig talán végeláthatatlan sorokban kígyóznak a nyilvános ajánlattételre.

(Filmrészlet itt. 18 alattiaknak csak csinálni szabad, nézni nem!)

„Nekem zacskóval a fején sem kéne ez az undormány” – írja a tizenhat éves Janika „macsókirály” fedőnév alatt a fikafórumra, aztán félrevonul, mert Annácska láttán mégiscsak előkerül Marok Marcsa. Akinek meg van ilyesmire negyven rongya, úgyis tudja, hogy egy szájnál kivágott papírzsákot is tartalmaz a tarifa.