Aki letette már a karmáját és az egóját

„Én már teljesen letettem a karmámat meg az egómat. Mondjuk ideje volt, miután annyi pénzt elbasztam önismereti tanfolyamokra, tisztítókúrákra és oldásokra.

Most már a kilencvenhat éves Bandi bácsi is lefutja a maratont a reiki kezelésem után, pedig mindkét lábát otthagyta a Don-kanyarnál. Persze, nem adták ingyen ezt a tudást. Olyan utat jártam be érte, hogy írok róla könyvet. Szerintem több kötet lesz, bár még csak három oldal van készen, mert annyira lefoglal a spirituális küldetésem, amire időközben ráébredtem.

Nem valós önvaló. | Fotó: more-sky.com
Nem valós önvaló. | Fotó: more-sky.com

Én már csak azért vagyok itt, hogy másokon segítsek. Tényleg, a sikertörténetekből is kéne egy könyvsorozat, aminek mindössze a borítóján jelenne meg a portrém, plusz minden sztori végén az elérhetőségem. Akkor háromszor annyit is elkérhetnék egy-egy kezelésért vagy tanácsadásért, mert az energiáim egyébként megfizethetetlenek, és az adok-kapok egyensúly úgy jobban a helyén lenne.

Nyilván nem magam miatt kérnék többet, mert az egómat – mint már mondtam – letettem.

Csak hát annyira belejöttem a dolgokba, hogy felborulna az univerzum harmóniája, ha ugyanannyi maradna az órabérem, mint amikor még a tudatosság alacsonyabb szintjén vegetáló tanonc voltam.

Márpedig azzal a borítással igen súlyos karmát vennék magamra. Pont, miután kipucoltam az összes felmenőm bűnlajstromát, és elmagyaráztam az anyámnak, hogy azért szartam be négyéves koromban, mert én vagyok a legnagyobb tanítója, és ezzel a módszerrel türelemre oktattam.

Szóval az lenne a lényeg, hogy ha már eljutottam erre a szintre, akkor minél többen ismerjék az önzetlen fénymunkás tevékenységemet.

El is kezdtem Osho-idézeteket megosztani a Facebookon, hogy sok ezer követőre tegyek szert.

A mait már hárman lájkolták: anyám, a legjobb barátnőm, meg egy szerencsétlen flótás az izégyógyász tanfolyamról. Természetesen mindegyiknek a tanítómestere én vagyok. Ők már annyira tudatosak, hogy ezzel tisztában is vannak. A többiek egyelőre nem ébredtek rá a kilétemre, csupán ösztönösen szívják magukba a csodát, amit tőlem kapnak.

Pedig nem vagyok én akkora csodatévő. Csak letettem az egómat és a karmámat. Vagy erre már utaltam?

Igazából nem is olyan nagy dolog. A könyveimből majd megtudjátok.

Az egótlan isteni önvalóm már alig várja, hogy kígyózó sorban álljatok a dedikálásokon!”


Még több cikk:

3 Comments

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s