Így négyszerezheted meg a pénzed öt hónap alatt

„Figyelj, nem is tudom, hol kezdjem, mert erről nem beszél az ember akárkinek… De szerintem te vagy azon a szinten, hogy megértsed.

Igazából ez egy lehetőség, ami megváltoztatja az egész életedet. Én álmomban se gondoltam volna, hogy van ilyen, csak aztán jött a Borika, és elmagyarázta. Először elküldtem, hogy ne beszéljen zöldségeket, de csak mondta és mondta, a végén meg beadtam a derekamat. Ezeregyszáz euróval. Kétszer annyi lett a számlámon, úgyhogy még hétezer-ötszázat hozzáraktam. Hülye lennék kivenni egy fillért is, amikor folyton emelkedik az árfolyam!

Ponzi bácsi jól számol. | Fotó: Wikipédia
Ponzi bácsi jól számol. | Fotó: Wikipédia

Amúgy is csak napi kevéskét lehetne kivenni. Okosan van ez kitalálva, ettől biztonságos. Nekem amúgy hét számlám van, meg is mutatom az egyiket. Oda van regisztrálva az egyik a másik alá, és így tovább. Látod azokat az emberkéket az ábrán? Na, ez a hét vagyok én, alul a nyolcadik a fiam, a kilencedik a menyem, az ott jobbra meg a Marika. Marika alatt meg az ő kilenc másik számlája. Te leszel a szürke emberke a sarokban, odaraklak. Alattad is lesznek sokan.

Igazából kétféle út van. Az egyik, hogy ideadod a pénzt, és nem csinálsz semmit. Azért kell ideadnod, mert utalhatnád is, de az nem éri meg, csak a gond van vele. Jobb, ha ideadod, és a Tibi vesz neked kódot. Akárki nem vehet kódot csak úgy. Tibi a magyarországi vezetője az egésznek, ő bármikor vehet kódot. Ha kívülről akarnál belépni, valami szingapúri számlára kéne utalnod. Ki tudja, mennyi idő, amíg megérkezik oda a pénz, és muszáj sietned!

Azért kell sietned, mert ma már kilencvenkét százalékon áll a duplázódási barométer.

Ha eléri a százat, akkor megduplázódik a kredited vagy a pénzed. Mondjuk amúgy is megduplázódna, így meg pláne, és akkor már négyszeres lesz. Vagyis több, mert hó végi belépésig kapsz plusz tíz százalék kreditet. A kreditek alakulnak lassan pénzzé a rendszerben. Ide kattintva láthatod az én kreditjeimet meg a pénzemet. Persze, ez még nem igazi pénz, ott van az átváltási ráta, hogy az ilyen netes valuta hány eurót ér. Egyre többet, úgyhogy hülye lennék pont most kivenni egy fillért is!

Nem is lehet amúgy mindet kivenni, csak egy részét, és abból is néhány eurót naponta.

Mondom, ez a biztonságot szolgálja. Meg az is, hogy belépéskor mindig meg kell adni a képen lévő betűket meg számokat a jelszó mellé. Ezt a rendszert nem lehet feltörni! Hoztam egy újságot, aminek az a nő van a címlapján, aki az egészet kitalálta. Angolul van, úgyhogy nem értem, de állítólag azt mondja, hogy fedezetként ingatlanokat vesz a cég pénzén Dubajban. Tudtad, hogy a forintnak semmilyen fedezete nincsen, mert kivették mögüle az aranyat? Emiatt is sokkal jobb ez a valuta, úgyhogy váltsál eurót és vegyél belőle krediteket. De nem kell váltanod, csak add oda a pénzt a Tibinek!

A Tibinek amúgy vannak ilyen nagy összejövetelei Pesten. Ha megkéred, még előadást is tart a nevedben. Az azt jelenti, hogy elmagyarázza a dolgokat másoknak, és ha megértik a lényeget, akkor alád regisztrálja őket. Ez neki is jó, mert több szinttel feletted van, úgyhogy mindig keres majd pénzt, amikor te vagy én. Én is, amikor te. Én osztottam meg veled ezt a fantasztikus lehetőséget, szóval így fair, ugye?

A lényeg, hogy ha adsz mondjuk kicsivel több, mint két millát, akkor már rögtön kettő kettő lesz a hó végéig érvényes akció miatt, és négy négyre duplázódik majd a barométer miatt.

Máskor is van duplázódás a rendszerben, és úgy nyolc nyolc lesz. Nem lehet tudni, hogy pontosan mikor, de én írásba adhatom neked: fél éven belül meglesz. Szóval még holnap add oda azt a két millát a Tibinek. Ha nincs, segítek szerezni. A barátok mindig segítenek.

A Tibi meg vesz kódot, így ő is a barátod. Nekem is a barátom, bár még csak egyszer találkoztam vele. Érzem, milyen jó szándékú ember. Szerintem te se fogod tudni magadban tartani, hogy a világ legnagyobb nemzetközi vállalatának részvényese lettél, és akarsz majd másoknak segíteni. Ami neked is jó lesz, mert még gyorsabban gyűlik a pénzed. De ha nem csinálsz semmit, akkor is több mint négyszeresére gyarapodik.

Csak annyit kell csinálnod, hogy odaadod a Tibinek a két millát még ma.

Azért nem holnap, mert nincs mire várni, na! Amíg ezt elmondtam, a duplázódási barométer felment kilencvennégy százalékra…”


Még több cikk:

6 Comments

  1. LOL, az van , hogy már én is hallottam ilyen tuti-bizniszt. Három gyerekes anyuka utolsó pénzét a dauer-re költötte, felvette mellé a naftalinszagú, húsz éve divatját múlt kiskosztümöt meg az aranyóráját, amiben pár éve végképp lemerült az elem és elment eladni a hülyeséget. … Regényhősök ezek, mondom neked! :D

    Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s