Ez a szextippes cikk elárulja, mi nem stimmel a világgal

Nehéz engem meglepni, hiszen 11 éves korom óta olvasok mindenféle női magazint, meg egy ideje azért már írok is. Mégis sikerült olyan eszmefuttatásba botlanom a minap, hogy tátott szájjal meredtem a monitorra.

Mások is merednek tőle biztos, szemügyileg vagy máshogy. Elvégre ez a legújabb szexdivat, aminek a kipróbálását javasolják minden boldognak és boldogtalannak. Terjed és hódít a pegging, amit én leginkább nyársalásnak fordítanék.

Lényege, hogy a hölgy felcsatolható műpénisz segítségével behatol az úr ánuszába, s ettől nagyon jól érzik magukat állítólag. Magyarán a nő lesz a férfi, a férfi pedig a nő az ágyban.

Fabulous! | Fotó: cosmopolitan.com
Fabulous! | Fotó: cosmopolitan.com

Vagy a cikk szerint a széken, esetleg a zuhany alatt. Utóbbinál hozzáteszik, hogy csakis vízbiztos kütyüt használjon az ember lánya, mert korántsem vicces, ha efféle romantikázás közben szó szerint megbassza az áram.

Én eddig vadliberálisnak tartottam magamat a szó ama értelmében, hogy felőlem aztán bárki bármit csinálhat, amíg az összes résztvevő kellemesen elvan, de ettől most hirtelenjében átigazoltam a vaskalapos oldalra. És annyi kérdés vetődött fel bennem, mint ilyen tartalom láttán még soha.

Ha nekem javasolná egy hímegyed, hogy lássam el a baját egy műbránerrel, visítva küldeném el az istók faszára – aminek talán úgyszintén örülne.

Mert számomra alap, hogy a nő nő, a férfi pedig férfi legyen.

Hiába megy egymás mellett az utcán a mocsok macsó meg a szexbomba, ha nyársalgatnak otthon: ettől felborul valamiféle kozmikus egyensúly. Fizikai szinten nyilvánul meg az, ami már évek óta a levegőben lóg tükörsimára gyantázott pasilábszárak, babarózsaszín ingek és trimmelt szőrű farpofák közé szorult búbánatos tangagatyák formájában.

Elsőre nem tűnik ez akkora bajnak – pláne elegendő síkosítóval –, ám ha mindenki boldog lenne a felállással, akkor senki se panaszkodna, hogy eltűnőfélben vannak az „igazi” nők és férfiak.

De komolyan kérdezem, hogy utóbbiak hogyne tűnnének el, ha mi az egyetemes jótanácsot megfogadván nemes egyszerűséggel seggbe kúrjuk őket? A fáma szerint egyébként közben el is fenekelhetjük a kis huncutokat, hogy belevigyünk némi ödipuszi mókát a hancúrba.

Szerintem egy alapos pegging után alapvetően megváltozik a párkapcsolat atmoszférája.

Vagy már előtte megváltozott, és pont azért került sor a nyársalgatásra. Persze, előfordulhat, hogy ez tök normális, csak én vagyok maradi. Hogy az ősprincípiumok felett eljárt az idő, s kábé annyira avitt a véleményem, mintha a barlangban akarnék maradni, amíg az uram elmegy vadászni. De az egy véglet, mint ahogy a felcsatolhatós inverz buli is. Végletekben pedig itt sem érdemes gondolkodni.

A pegging pózokat ajánló amerikai anyag nyelvezete és illusztrációkészlete egyébként óriási. Nálam tarolna groteszk-pikáns humor kategóriában, ha viccnek szánták volna. Először egyébként annak gondoltam, csak megláttam, hogy a Valentin-napi készülődést is felvonultató szerelem-szex-párkapcsolat rovatban van.

Hiszen hogy lehetne odaadóbban meghálálni a vörös rózsát meg a romantikus vacsorát, mint a nagybetűs Férfi farbatoszásával?


Kapcsolódó poszt:


Még több cikk:

 

15 Comments

 1. Csak nekem tűnt fel, hogy a képeken ánuszi élvezeteket átélő “férfi” példány fekete vagy sötét bőrű, míg a nő totál fehérke? (Na jó, az 5-ből 1 képet leszámítva) Amúgy köszi a cikket, érzem, hogy ez a hír sehogy se maradhatott volna ki sivár kis életemből, megmosolyogtam minden sorát :) Made my day!

  Kedvelés

  1. a tengerentúlon mindig kínosan ügyelnek rá, hogy mindenféle bőrszínt megjelenítsenek (ennek vicces következménye például a facebookon kiválasztható emoticon-árnyalat, ami vagy öt opciót tartalmaz :D), aztán ez most véletlenül pont így jött ki. bár valamiféle elégtétel is lehet a négerfaszos sztereotípiákkal szemben, most jut eszembe :P

   Kedvelik 1 személy

 2. Nem lehet, hogy csak próbálnak a vérfeministáknak és a cicafarkaknak egyfajta groteszk tükröt állítani? Ilyenkor úgy odadörgölőznék a cikkek íróihoz, és szemrebegtetve csiripelve megkérdezni őket: -Mire gondoltál a cikk írása közben Szivi? De lehet a válasz annyi lenne csak: -Sürgetett a határidő! :)

  Kedvelés

  1. nekem is megfordult a fejemben, de a groteszk tükörállítás sem a műfajnak, sem a médiumnak nem az erőssége. a határidő esélyes, viszont én adott esetben valami nyilvánvalóbbat írnék. ilyet kaliberűt max akkor, ha éppen nagyon pihent az agyam :)

   Kedvelik 1 személy

 3. Szakadtam egyet, mint a hó! :D Az a helyzet, hogy elég messze állok a maradiságtól az egész életben (legalábbis eddig ezt hittem), de ez még nekem is sok egy pöttyet. Ha már feltámad a vágy, akkor inkább én lovagoljak, és ne a nedves, khm, akarom írni kedves (és jelenleg nem létező) pasim. o.o El is menne a kedvem az egésztől, annyira bizarr.
  Most elképzeltem, amint egy pasas panaszkodik a havernak, hogy az asszony odahaza műbrokival kergeti, mert minél előbb saslikot akar belőle csinálni. Haver meg válaszol, hogy lassan egy börtönben nagyobb biztonságban lesz az ánusz, mint odahaza…

  Kedvelik 1 személy

 4. :o
  Inkább hívjanak csak maradinak, de nekem a libidóm eléggé megzuhanna ,ha a pasim ilyet kérne, Másképpen nem is tudnám férfiként kezelni utána.
  Tény ,hogy vannak nők akik imádnak Uralkodni a párjuk felett, de könyörgöm…… :O :O :O

  Kedvelés

 5. Nem lehet mégis valami feminista Brainstorming a “misszionárius” uralmának a megtörésére , a nyúl (nyuszilány) nemcsak viszi a puskát de le is lövi a vadászt! ( Én sem hallottam erről a divatirányzatról – eddig ).

  Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s