Bréking! Nekem is van anyagcserém

Néhányan meglepődtek rajta, hogy olyan emberrel utaztam Dániába, akinek a szervezetébe nemcsak bekerül ez meg az, hanem alkalomadtán távozik is onnan. Az ő hátsó felükben bizonyára jókora dugó van.

Ráadásul ezt a dugót csakis négy fal között, még saját maguk előtt is szégyenkezve cuppantják ki. Bezzeg a pisi-kaki vicceken nekik is muszáj zavartan nevetgélni! És ez pont egy olyan dolga a világnak, amit sohasem fogok megérteni. (Nem a viccek, hanem a zavart nevetgélés.)

Csakis szivárványosat? | Fotó: mlpforums.com
Csakis szivárványosat? | Fotó: mlpforums.com

Szó sincs róla, hogy folyton ilyenekről csevegnék. Ha kérdeznek, válaszolok. Ennyi. Vagyis ha valaki szemlátomást rosszul van – például rengeteg időt tölt a vécén –, és vagyunk olyan nexusban, akkor nem félek érdeklődni. Viszont igencsak fennakad a szemem, amikor egy ember képes letagadni a saját testének természetes folyamatait, vagy vállalja azokat, csakhogy furcsán néznek rá ezért.

„Figyelj, Alexa: felőlem nyugodtan tudhatja mindenki, hogy szoktam fingani, mert hát ők is!” – nyilatkozta az eset kapcsán módfelett bölcsen útitársam, Vé.

Én azóta igyekszem erről az output-témáról következetes nyíltsággal írni, amióta egy telekocsis autókázás során majdnem a nyakamba borult a hátsó ülésen mellettem helyet foglaló teremtés, mert szóltam a sofőrnek, hogy pisiszünetet szeretnék. „Úristen, de jó! Én sose merném ezt mondani, nekem olyan ciki! Képzeld, múltkor öt órát tartottam vissza, utána még egy napig görcsölt a hasam…” – hadarta, mire úgy néztem rá, mint borjú az új kapura. Vagyis inkább úgy, mint borjú egy olyan kapura, amin sohasem akar bemenni.

De neki legalább ott voltam szókimondó felmentőseregként. Nem úgy, mint annak a hölgynek, aki tavaly két nappal előttem utazott ugyanazzal a reptéri transzferessel, és nemes egyszerűséggel hátrahagyott maga után egy illatozó tócsát a mikrobuszban – mert hát mindenképpen kijön, aminek ki kell jönnie. „Úgyhogy tényleg szólj, ha álljak meg! Ezt azóta háromnegyedóránként ismételgetem mindenkinek…” – idézte fel akkor már röhögve a sokat látott úriember.

Biztosítottam róla, hogy engem nem olyan fából faragtak.

Persze, azt is tudom, milyen visszataszító tud lenni a ló túloldala.

Volt már olyan a környezetemben, aki random idegeneket lepett meg az emésztésére vonatkozó információmorzsákkal, ráadásul elég váratlan helyzetekben. (A múlt idő aligha véletlen, bár nem azért sodródtunk el egymás mellől, mert beolvastam neki, hogy „nem vagyok kíváncsi a legutóbbi produktumod színére, szagára és állagára, bazmeg!”)

Vé egyébként kifogástalan modorral előre szokta jelezni a déli széljárást, csak a múltkori bejegyzésnél említett alkalommal éppen szunyált. Felesleges cáfolni, hogy álmában gyakorlatilag bárki elfinghatja magát. Te is, én is. A sztárok meg a tekintélyes szakemberek is. Sőt, ébren sem szokott a cucc odabent maradni, bár a szocializáció során a legtöbbünknek sikerül kifejleszteni a lassú és hangtalan kieresztés módszerét, amit másra lehet fogni ha mégsem jön össze, szó szerint beszarásig lehet rajta röhögni.

Hiszek benne, hogy létezik egy aranybarna középút a magukat non-stop rózsaillatúnak tettetők és büszke szarszagúak között. Hogy lehet egészségesen, természetesen, humorral kezelni a testünket, az anyagcserénket – és saját magunkat is, persze.


Még több cikk:

 

3 Comments

  1. Pukitime: legutóbb áruházban sétálgattam. Éreztem, hogy jön egy galamb. Csak azt nem értettem, miért lett tőle nedves farmerom. Kérem szépen gyors hasmenés előfutára köszöntött be így, egyből kitepertem a mosdóba otthagyva a vásárolni szánt cuccaimmal. Így kell felnőttként befosni, és így már elhiszem, hogy jakuzzis tinis videók hogy sikerülhetnek rapid barnára.

    Kedvelés

  2. “rózsaillatúnak tettetők és büszke szarszagúak” Ezek mi vagyunk és a kettő közötti térben is csakis mi, és a széllelbéleltek is , és azok is akik esküsznek, hogy soha egy lehelletnyit sem , kedves rokonom szavai szerint belőlem egy szívószállal sem lenne kinyerhető, erre okosaink megállapítják tényleg vannak akiknél nem “durran dudorászik sunyin szisszen vagy szexin sikkant” hanem észrevétlen folyamatason és lémentesen távozik , úgyhogy a gazdaszervezet sem észleli ! Napi több literről van szó! Ja és maradjon köztünk mert ha a zöldek megtudják, a magas metántartalom miatt rögtön kampányt indítanak a betiltására ugyanis üvegházhatású gázról van szó (magas fűtőértéke miatt pedig igazi luxus tevékenység hiszen ki tudja mennyit tudnánk vele fűteni télidőben) !

    Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s