A Palácsik lány esete a patinás szivarral

Apukám éppen annyival idősebb nálam, mint Vajna Tímeánál újdonsült férje, Andy. Ez számszerűsítve harmincnyolcat jelent, ami kispálya Faludy György és Fanny hatvanötös – és furcsamód hitelesebb – magyar celebrekordjához képest. Egy ideje tudatosan próbálom félretenni az előítéleteimet. Basszus, ilyenkor nehezen megy.

Igyekszem úgy viszonyulni az emberekhez, hogy külső szemlélőként ne kérdőjelezzem meg a döntéseiket. Ha nem érdekli őket a véleményem, akkor azért, ha pedig igen, akkor pláne. Még mielőtt bárki is azt hinné, hogy a szeretet csillámfarkú unikornison baktató nagykövete lett belőlem, csak szólok: ezzel tulajdonképpen a saját életemet könnyítem. Nem kell elmélkednem rajta, ki, mit, miért tett, és nem akarom a saját gondolkodási sémáimat ráerőltetni senkire. A boldogság ezerszínű lehet. De hogy egy fiatal nőnek éppen ennyire őszes, még mindig megüti nálam a „fújbazmeg” szintet.

Szikrázik a levegő? | Fotó: borsonline.hu
Szikrázik a levegő? | Fotó: borsonline.hu

Valószínűleg a saját hiányosságom, hogy nem tudok kortalan fogalomként tekinteni a szerelemre. Olyan értelemben megvan a koncepció, hogy a maga nemében igazi érzelem köthet össze két óvodást és két aggastyánt is. Ugyancsak elfogadom, hogy lelki kapocs a fizikai címkéktől függetlenül bárkik között kialakulhat. Ami itt az én torkomon megakad, az nem túl prózai módon az öreg szivar. Egyszerűbben szólva: nem értem, hogy tud egy zsenge hölgyemény egy bácsival szexelni. Jaj!

A problémához hozzátartozik, hogy rendkívül vizuális típus vagyok. Minden látott és hallott dolgot akaratlanul is elképzelek, sőt: bizarr asszociációs láncok mentén továbbgondolok. Ez bizonyos tekintetben áldás, mert folyton elém tárul valami kép, amin kiválóan mulatok. Másfelől viszont ilyen szempontból az utcán elcsípett veszekedésből kisejlő szaftos káromkodás is átok. Hány ismeretlen anyukája jelent már meg a lelki szemeim előtt neccharisnyában, tűzpiros latex miniszoknyában, Madonna-féle hegyes melltartóban és akár szopóálarcban…!

Mindegy, hagyjuk is, mert ennél sokkal érdekesebb az egykori majdnem-Damuné Palácsik Tímea esküvője. Amit a nászéjszaka követett. Oké, hogy előtte biztosan elhálták már egyszer-kétszer, de akkor sem pirospacsi szokott lenni a program, ugye. És akármilyen ciki, ezen a ponton az összes előítélet egyszerre szökik vissza a fejembe, hogy aztán az ara hátsó szándékát firtatni kezdje. (Koros vőlegénynél nem kerül elő a hátsó szándék ötlete. Legföljebb egy nyugis elülsőé, kizárólag hanyatt fekve, a pulzusra figyelve.)

A papával az oltárhoz. | Fotó: MTI / Nagy Lajos
A papával az oltárhoz. | Fotó: MTI / Nagy Lajos

Pénz. Hírnév. Protekció. Könnyebb élet. A motivációk nagyjából ezek lehetnek. Egyik sem rossz vagy elítélendő, csak megállapítom, hogy nekem hasonló áldozathozatal nem menne. A teljes értékű párkapcsolatról alkotott képemben a minden barátságnál mélyebb lelki kötődés mellett ugyanis a rádnézekésvégemvan típusú vonzalom is szerepel. Ami lenyugodhat, átalakulhat, de ne az epilógussal kezdjük már a művet! Hát hogy lehet valakivel úgy élni, hogy nem tartom bombasztikusnak testileg-szellemileg?

Készséggel elhinném, hogy a Vajna-házaspár tagjai között is elemi erők munkálnak, ha a képekről nem a szomszéd kislány meg a rá vigyázó öregúr mélabús, kontrasztos kettőse pislogna rám, akiket a felebaráti szereteten és az időjárás témáján kívül aligha köt össze más. Pedig én nem ezt akarom gondolni. Kényelmetlen a teória, hiszen úgy érzem, mindenkinek megalázó, aki benne van. Még nekem is, hogy ilyeneken morfondírozom, pedig nyilvánvalóan semmi haszna.

Remélem, azért boldogan élnek, amíg… Szóval minél tovább, na.


Még több cikk:

22 Comments

 1. Nekem ezzek csak az a gondom, hogy szegény Andy V már 25 éve is úgy nézett ki, mint egy 100 éves orángután. Nem ledegradálni akarom, de nekem ez jut róla eszembe. Már anno a Dobó Kata ügyön is picit felhorkantam, de az ő életük, legyen ahogy akarják, de itt valahogy nem tudom elhinni, hogy Timi szerelmes Andybe. Egyszerűen nem megy. Persze azért nem is minden házasság szól a szerelem és a szabad akarat diadaláról, de ha már választani lehet, akkor miért kell ilyenbe belemenni?

  Nekem is van több 60-70 éves férfi ismerősöm, akikkel nagyon jókat lehet beszélgetni, jó a társaságukban lenni néhány órát, de nem napi 24 órát és igen, én is vizualizálom, ahogy a 2 test egymásnak feszül…..tiszta papipornó.

  A másik, hogy igenis az emberben működnek az előítéletek. Lehet nem szép, de egy biztos, irigy ERRE nem tudnék lenni 1 percig sem. Ez nem jó választás, hanem pont a fordítottja.

  Mindentől föggetlenül ők lesznek az a pár, akiket a hátuk mögött mindenki szán és kiröhög. Nem igaz, hogy Andy Vajnának ez hiányzik….van, amit pénzen nem lehet megvenni. Timit meg lehetett – mondat vége.

  Kedvelés

 2. Amióta világ a világ a nőket mindig is vonzotta a hatalommal rendelkező férfiak (legyen fiatal vagy öreg) ! Míg mi itt fröcsögünk, hogy így gusztustalan úgy undorító, addig Timike vhol a nagyvilágban szórja a pénzt és élvezi azt az életet amit már hátralévő éveiben 100%-ig élvezni is fog! Ha jól emlékszem Gábor Zsa Zsa is valahogy így kezdte :D Sok gazdag idős férj… Nem kell Hollywoodban a holttomiglan holtodigla eskü szavak komoly betartása, csak a pénzediglen pénzemiglen szerződés aláírása és máris sínen vannak a kis csajszik örökre! Az hogy a szerelmi életüket hogy oldják meg, hát nos az a véleményem, hogy pont ezek a vén szivarok a legmocskosabbak és Timikének valószínűleg keményen meg kell dolgoznia minden kis költőpénzért :D

  Kedvelés

 3. ennek a házasságnak a hátterében olyan ok(ok) állhat(nak), amelyeket nem tudunk felmérni. szívesen beszélgetnék egy lánnyal, aki a pénzbe vagy a hatalomba szerelmes tud lenni. illetve olyannal is, aki tisztában van vele, h a párja az általános elvárásként hangoztatott egy fokkal sem szebb az ördögnél, mégis őrülten vonzónak tartja. ha vkinek akad ilyen sztorija, s szemlélettágítás célzatával szívesen megosztaná velem, várom szeretettel @=) (a helyében nem szívesen írogatnék ugyan, de hátha létezik, aki másképp gondolja.)

  Kedvelés

 4. Az azért mókás, hogy Tímea édesapja fiatalabb Vajnánál, és sokkal vonzóbb férfi is egyben. Groteszk volt, ahogy oltárhoz kísérte a lányát, és ez látszott rajta.

  Nem tudom, nekem Andy Vajna 25 évvel ezelőtti formátumában sem volt sem szimpatikus, sem vonzó. Az évek során pedig csak papisodott. Van, akit szexuálisan is vonz a tisztes őszes halánték – bankszámla nélkül is – de én sem tartozom közéjük.

  Én sem tudom elképzelni, hogy hasonló kompromisszumot kössek anyagi dolgokért cserébe.

  Kedvelés

  1. érdekelne, h van-e olyan dolog, amiért kötnél @=P nyilván valami lelki / szellemi / spirituális előny jöhet max szóba, ugyanakkor ha felmerül az érzet, h kompromisszumra van szükség, már eleve megette a fene az egészet, nem? mert ha viszont az a szitu, h nagyon nem adoniszt adonisznak látsz, akkor azt nem kompromisszumnak éled meg.

   Kedvelés

   1. A fiatal, tapasztalatlan, bohém nő első számú hibája: azt hinni, hogy a szerelemtől jó lesz a szex is. Nem, kérem szépen, ez nem törvényszerű (bár van ilyen is). Been there, done that, többé nem megyek ebbe az utcába. A test előbb jelez, hogy mi a jó neki, és megsúgom, általában annak is előhírnöke, ha más kompatibilitással is gondok vannak.

    Azt tehát emiatt nem tudom elképzelni, hogy “lelki / szellemi / spirituális előny” miatt együtt legyek valakivel “tűz” nélkül a kezdetektől, azt viszont alapvetően igen, hogy olyan embert lássak baromira vonzónak minden szinten, aki nem standard szexszimbólum, sőt: a többség számára nem is feltétlenül attraktív.

    Kedvelés

    1. “általában annak is előhírnöke, ha más kompatibilitással is gondok vannak” <- ja, de ezt olyan kényelmes másra fogni / nem tudomásul venni. lényegében majdnem mindenki letudja annyival, h "stresszes életet élünk, nem érünk rá szexelni", pedig ha jól működne, úgy ráérnének mindketten, mint az állat. csak így "mindegy" szinten vannak vele, ami nem egészséges.
     a magam részéről egyébként azt sem tudom elképzelni, h olyan embert tartsak baromira vonzónak. ez most úgy hangzott, mintha materialista lennék, pedig még zsánerem sincs o.O

     Kedvelés

 5. Ha nem nézzük a korkülönbséget, csak magát a párocskát, 1 értelmes magyarázat jut eszembe a szex kérdéskörére. P. Tímeának Mikulás fétise van. D. Roland nem bírta már tovább, hogy csak Télapó jelmezben halandó intim kapcsolatra a hölgy, és ezért volt a pankráció anno. Aztán V. András játékgyáros személyében megtalálta az anyagi és a szexuális kielégülést. Ezért hozzá is ment. Vaaaaagy, mert már Timinek is megvan a 4 kedvenc állata: Nerc a szekrényben, Jaguár a garázsban, tigris az ágyban és egy ökör aki mindezért fizet :P

  Kedvelés

  1. elképzeltem a felfújható rudolfot az éjjeliszekrény fiókjában. meg sajnos azt is, mi mindent lehet kezdeni egy olyannal. aucs. de ez legalább megmagyarázza a játékgyárossal folytatott liezont.

   erre a v andrásos sztorira rá akartam guglizni, erre második találatként kijött, h “zsidók a magyar közéletben“. le is fagyott az arcomról a vigyor, mert én például nem díjaznám, ha a vallásom vagy a származásom alapján említenének egy lapon másokkal. (előbbi alapján nehéz lenne…)

   Kedvelés

   1. Én a “lufi rudi”-ra gugliztam: 40$ért az ebay-en :D

    http://www.ebay.com/itm/4-RUDOLPH-the-RED-NOSE-REINDEER-Airblown-Inflatable-by-Gemmy-/171109130470

    Tudtam, hogy Bandi bácsit kellett volna írnom V András helyett, bár én tisztában voltam vele eddig is, hogy zsidó, csak nem érdekel ki milyen vallású, vagy rasszból való (semmit sem von le, vagy ad hozzá a történthez amúgy). Ilyen aktív fantáziával biztos vicces lehet, ahogy megjelenik előtted Bandi bácsi a páratlan debrecenit lóbálva :D Meg ki tudja. Lehet havonta egyszer aláfekszik “generálozni” az öregnek, amúgy meg egy forróvérű latin macsóval hegeszt éjt nappallá téve.
    Sok ember van úgy vele, hogy van az a pénz, amiért x dologra képesek.

    Kedvelés

    1. wow, nem árt előre gondolni a karácsonyi ajándékokra, köszi a linket @XD mondjuk lehetne olcsóbb is, de a strapabírást meg kell fizetni, ugye.

     nem is a játékgyárost találtam meg a zsidók között amúgy, hanem timit. (lehet, h előbbi is fent van a listán, csak nem jutottam el odáig.)

     a generálozásról egy olvasmányélmény ugrott be: a playboy-villában minden csajnak hagyni kellett, h néhány másodpercre becsempéssze a lompost az öreg. blee.

     Kedvelés

     1. Megjelentek az első hivatalos fotók az esküvőről! Sajna 1 hétig tartott a retusa utómunka, ezért késtek ennyit, hiába V András fiatalítása nem volt könnyű munka! :D Amúgy látszik a képeken a boldogság, de így is olyan mint örömapa + lánya fotó sorozat :(

      Kedvelés

 6. Nos, ez is genetika. Igen, az. Elmagyarázom, de szólok, hosszú lesz. :)
  *
  Az egész párválasztósdi alapja az, hogy a génjeinket továbbadjuk, és hogy azok tovább tudjanak szaporodni. Ebből ered a szexuális vágyunk, a szerelmünk, a flörtök, meg minden hasonló. Mivel nem vagyunk osztódással szaporodó baktériumok, ezért szükségünk van egy másik félre, aki megfelelő lehet ahhoz, hogy vele együtt legyenek utódaink. És ennek a partnernek minél inkább megfelelőnek kel lennie.
  *
  *
  Férfiak választása:
  A nő legyen egészséges. Ennyi, ez a legfontosabb kritérium. Minden más csak másodlagos. Annak idején, mikor ez röpke pár millió év alatt kialakult bennünk, nem futottunk az első SZTK-ba a meglátott lánnyal, kéz a kézben. Nem néztük a fogait, nem végeztünk rajta vizsgálatot. Egyszerűen csak megnéztük.
  Az egészséges nő csinos. Pontosabban: a csinosnak tartott nő esélyes, hogy egészséges. A nőies alkat azt jelenti a férfi számára, hogy a nő valószínűleg alkalmas arra, hogy vele utódot csináljunk. Hogy ez a nőies alkat éppen molettebb, vagy vékonyabb, ez embertől és kortól is függ, de kell, hogy nőies legyen. A mellek szintén a termékenységet jelentik számunkra. A fiatal nő szintén azt jelenti – ez az oka, hogy a férfiak többsége a fiatal lányokhoz/nőkhöz vonzódik (és a nők emiatt akarnak fiatalnak kinézni). Fontos még a szimmetria, ami a természetben nélkülözhetetlen. Az asszimetrikus alkat nem egészséges, ezért nem is vonzó. (Kismértékű asszimetria vonzó lehet, lásd Cindy Crawford anyajegyét az arcán, de ez csak kismértékű lehet.)
  Mi botrányosan egyszerűen vagyunk összerakva – a csinos nők kellenek nekünk. Természetesen minél több és minél többször. Ugyan valamelyest fontos számunkra, hogy hosszú távra is legyen partnerünk, de annyira azért nem, mint a nők számára, így a mi választásunk alapvetően megreked a “csinos nő” szinten.
  Tudom, tudom, mindig azzal jöttök, hogy “bezzeg nem nézitek a belsőnket, mindig a külső érdekel”.
  Igen, minket a külsőtök érdekel. Majd ha esetleg hosszabb távra is tervezünk veletek, akkor talán érdekel majd a belsősök is (máj, vese, szív, tüdő, stb. :) ), de addig nem. Meg hát könyörgöm: először kívűlről látunk titeket, nem belülről! :)
  Szóval nálunk így megy.
  *
  *
  *
  Nők választása:
  Ez két részből tevődik össze:
  1. Egészség. Itt ugyanaz játszódik le, mint a férfiak választásánál. Szimmetrikus ember, férfias alkat. Ha úgy tetszik, a férfi legyen macsó. Itt nem a Schwarzenegger-féle túlturbózott embereket értem, de fontos, hogy a férfi legyen erős testalkatú, izmos. Lehet mackós is (pocak az izmon), de a kövér már nem annyira jó. Fontos a szőrös testalkat (mértéke embertől függ). Pl. a nők 3/4-e számára a férfi borostás (nem torzonborz!) arccal vonzóbb, mint a simára borotválttal. Igaz, manapság a borotvált férfimellkas a divat, de ez főként a tinik miatt van így, na meg a divathullám miatt. De még ez sem tudta kiszorítani, sőt, háttérbe sem tudta juttatni a szőrös férfi előnyét a szőrtelennel szemben. A szőrtelen ember a nők szemében (és ezt nem egy nő mondta nekem) vagy nő, vagy gyerek, vagy buzi. A férfi náluk szőrös. Emellett az erőteljes (és lehetőleg magas – bár ez nem kizáró ok) testalkat vonzó a nő számára, kell, hogy legyen rajta izom. Legalábbis ha van, az komoly előny. Mert az egészséges férfit jelenti, és a nőknek egészséges férfi kell – minél egészségesebb, annál jobb.
  *
  2. Biztonság
  Ugyebár a nőknél nem úgy megy ez a szex dolog, mint nálunk férfiaknál. Ha a Józsi kamatyol az Ildivel, akkor Józsinak nincs vesztenivalója. Ildinek viszont van. Neki 9 hónapos terhesség és utána a gyereknevelés jön. Nem mindegy hát, hogy kivel fekszik össze. (Ne keverd ide a védekezést – mikor ezek az ösztönök évmilliókon keresztül kialakultak bennünk, akkor még nem volt gumióvszer. :) ) Éppen ezért amíg a férfi könnyedebb módon kalandozik a nők között, és számára a kevésbé vonzó nő is megteszi (“egy patront megér” elven), addig a nő nem adja magát olyan könnyen. Amíg egy férfi elé odateszel 100 nőt, és abból kb. 95-el simán le is fekszik, addig a nő (hasonló 100 férfi esetében) talán 12-re mondja azt, hogy lehet esély rá. (Nem azt, hogy lefekszik, hanem csak azt, hogy esély van rá!) A nőnek van vesztenivalója. Ezért van az, hogy a kapcsolatok döntő részében a férfi udvarol (megpróbál megszerezni minél több nőt), és a nő választ (az udvarlók közül kiválasztja a legmegfelelőbbeket).
  A megfelelő férfi pedig nem csak az egészséges férfi. A nőnek nem csak az a fontos, hogy a férfi egészséges legyen, hiszen azzal még csak azt érte el, hogy egészséges csemetéi legyenek. Viszont ezeket a csemetéket fel is kéne nevelni ám! na meg az sem baj, ha 9 hónapig valaki ott van a nő mellett, aki vigyáz rá, segíti.
  Ezt jelenti a biztonság.
  Ezen a biztonságon belül 3 fontos tényező van:
  – A férfi legyen a nő mellett:
  Ha ezt el tudja hitetni a nővel, az nagyon pozitív – biztonságot jelent a nő számára. (Gondolj a rendőr/tűzoltó házasságok nagy számára – a férfi kiszámíthatatlan módon el-eltűnhet a nő mellől, mikor behívják szolgálatba, és ezt a legtöbb nő hosszú távon nem tudja elviselni, ezért elválik.) Emiatt is van az, hogy (a család unszolása mellett) a nők azok, akik akarnak házasságot. A férfiak számára ez csak egy nyűg – ők magasról tesznek rá, nincs erre szükségük. Az esetek 95%-ában vagy a család, vagy pedig a nő erőlteti a házasságot (vagy próbálja terelni arra a férfit). Ezzel próbálja maga mellé kötni, minél szorosabban, mert ez jelent neki biztonságot.
  – Határozottság, magabiztosság:
  Ha a férfi határozott, az roppant vonzó egy nő számára. Hiszen miért bízna egy nő egy olyan férfiban, amelyik önmagában sem bízik? Neki határozott férfi kell, aki tudja, mitől döglik a légy. Aki biztonságot nyújt számára. (A legcsinosabb nőknek sokszor bunkó pasijuk van, mert a legcsinosabb nőkhöz a pasik többsége nem mer odamenni. A bunkó viszont simán odamegy. A nő pedig csak azok közül választ, amelyik férfi odamegy hozzá. Ha csak bunkók udvarolnak neki, akkor kényszerből bunkók közül választ. … A nő nem udvarol a férfinak! Legalábbis igen ritka. :) ) Ezért kell, hogy a férfi határozott legyen.
  – Egzisztencia:
  Az a férfi, amelyik tudja biztosítani az utódok felnevelését, az előnyben van minden mással szemben. Amikor annak idején az egyik nő a humoros pasit választotta, míg a másik azt, amelyiknek földje volt (vagy barlangja, pénze, édesmindegy), akkor egyet lehet találni, hogy melyiknek volt nagyobb a túlélési esélye. Amíg az egyik este elnyomott két viccet vacsorára, a másik kaját adott a nőnek faarccal. Az első éhen halt, a másik pedig túlélt és továbbadta a génjeit.
  Ezért van az, hogy ma MINDEN nő számára fontos a férfi egzisztenciája. ha bevallja magának, ha nem.
  Ez nem azt jelenti, hogy minden nő kurva. A kurva az, akinek a pénz kell, akinek drágakő kell, amelyiknek bunda kell – és ezért fekszik le. A nem kurva nőnek elég csak annyi is, hogy a férfi rendelkezzen egzisztenciával. (Persze nyilván azért fel is használja azt – nincs túl látható határvonal.)
  Egy átlagos magyar nő, aki megszokott a szüleivel egy középosztálybeli életet (4szobás ház, autó, stb.), az simán hozzámehet egy magyar fiúhoz, még ha az csak minimálbérből él is. Az életkörülményekben nincs nagy eltérés. Míg ugyanez a nő egy perui nyomornegyedben élő férfihoz szinte kizárt, hogy hosszú távra hozzákösse magát. Egyszerűen oylan nagy az egzisztenciában meglévő eltérés, hogy nem vállalja be a nő.
  Felfelé viszont akármilyen eltérés lehet! Sőt, minél gazdagabb a férfi, annál vonzóbb. És ez lehet igazi szerelem is!
  *
  Külön érdekessége a dolognak, hogy a nő számára alapvetően fontosabb a férfi által adott biztonság, mint az egészséges férfi megléte. Inkább bevállal egy kevésbé egészséges férfit, mint azt, hogy az esetleg kevésbé egészséges utódok elpusztuljanak a biztonság nélkül. A hónap 27-29 napján a biztonság fontosabb a nőnek, mint a macsó alkat.
  Ismét egy érdekesség: a nők többsége az idősebb férfiakat részesíti előnyben (pont a feltiek miatt). ha megkérdezel bármilyen középiskolás lányt, az azt fogja mondani, hogy az ő korosztályában lévő fiúk még gyerekek, éretlenek, és neki nem kellenek. Miért? Szó sincs arról, hogy a lányok érettebbek lennének a kortáraikhoz képest. Nem. Egyszerűen csak arról van szó, hogy az idősebb férfiak/fiúk magabiztosabbak, határozottabbak, macsósabbak, több egzisztenciával bírnak, stb. (Ráadásul tapasztaltabbak is, jobban tudnak csajozni.) Magyarán vonzóbbak. :)

  *
  *
  *
  Nos. Ha most megnézed ezt a Vajna embert, mit látsz?
  – Macsónak nem macsó, ez tény. Mínusz.
  + Határozott, magabiztos? Valószínűleg igen, hiszen nem véletlenül irányít annyi mindent. Rendkívül határozott és magabiztos ember lehet. Plusz pont.
  + Házasságot kötött, elhitette a nővel, hogy mellette lesz. Plusz.
  + Vagyona van, nem is akármilyen. Minél nagyobb a vagyon, annál vonzóbb egy nőnek. Plusz.

  Innentől kezdve ne csodálkozzunk, ha egy fiatal nő is őt részesíti előnyben. A nő számára a szex milyensége csak másodlagos – simán elfogadja a rossz szexet, ha cserében ilyen kondíciókat kap. Hogy utána (abban a pár napban, ami kimaradt, és amikor a macsó férfi kedvelése felülkerekedik a biztonságon) hányszor csalja meg a férjét egy macsóval, … na az már egy másik kérdés.
  De ettől még igenis lehet köztük szerelem – mindenféle előítélettel szemben.
  És persze lehet az is, hogy valóban csak a pénzére hajt, semmi másra. :) Ezt innen nem fogjuk megtudni.
  *
  /Jó hosszú volt, mi? Szívesen. ;) /

  Kedvelés

    1. Én mindent racionálisan élek meg. Hiszen a világ racionális. ;)
     Igen, magamra is alkalmazom. A csajozást is “tudományos alapon” csinálom, és – hiszed vagy sem – tökéletesen beválik a módszer. :D
     A férfiak sokszor azt mondják, hogy a nőket nem lehet kiismerni, meg hasonló maszlagok. Pedig botrányosan egyszerűek vagytok. Szinte előre kiszámítható, hogy mit fogtok csinálni, hogy mit gondoltok, mit miért tesztek, stb. … Nálatok már csak mi férfiak vagyunk egyszerűbbek. ;D

     Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s