„Hát… éppenséggel megpróbálhatjuk együtt” – morfondírozott magában Zsanna, unott pillantást vetve az őt napok óta randimeghívásokkal bombázó fiúra. A srác nem volt ronda, kinőtt mind a két keze és lába, utóbbi között pedig remélhetően használható szerszámot tartott. Innen végül is egyenes út vezethet a boldogsághoz.

„Jó’ van, menjünk!” – vetette oda Zsanna, amikor a Facebook-üzenetek személyes ostrommá fajultak. A kettejük közti társalgás mindig személytelenre sikeredett. Szép a szemed, köszi, gyere talira, kösz, nem – lényegében ennyit írtak vagy beszéltek, de ezt legalább reggel és este. Töltelék témaként előkerült az időjárás, a celeb hírek, meg néhány idióta fejes, akiket jólesett fikázni valakivel karöltve. Tulajdonképpen megértették egymást, és legalább addig sem emésztette őket a kínzó magány.

Lesz még rosszabb? | Fotó: divorcedwomenonline.com

Lesz még rosszabb? | Fotó: divorcedwomenonline.com

Zsanna vénlánynak tartotta magát, hiszen huszonöt éves létére már három hete a szinglik keserű kenyerét ette. Több mint húsz nap szex nélkül, te jó ég! A barátnők és a vihogó kolleginák kanhiány miatti hisztériás roham lehetőségével traktálták. Sőt: valahányszor elhaladt egy viszonylag vállalható hím a közelükben, sokatmondóan, szemöldöküket emelgetve, kéjesnek szánt vigyorral tekintettek a jó ideje pártában maradt fehérnépre. Elvégre nem állapot, hogy az ember lánya egyedül legyen!

Zsanna tehát nagyon sóhajtott, majd elővette a legcsábosabb mosolyát, amit hódolójára villantott. A vártnál ugyan kevesebb lelkesedést mutatott a gondosan zselézett hajjal felbukkanó lovag, de azért odaböfögte egy akciófilm címét meg időpontját, hogy menjenek moziba. A lány rábólintott, és utána még a zsírtól csöpögő lángost is elfogadta: az volt a romantikus vacsora. Mert ha ugye akad állandó legény a gáton, nincs az a hülye, aki edz meg kalóriákat számol.

„Nem rossz” – vonta meg a vállát Zsanna a vetítésre utalva, majd hagyta, hogy az arcszesszel alaposan nyakon locsolt krapek a nyelvét az ő szájába dugja. „Végre, boldog párkapcsolatban élek!” – gondolta néhány óra múlva, amikor a rózsaszín ágytakarón szuszogó félidegen horkolása felriasztotta. Az örömteli gondolattól felbuzdulva meg sem várta a hajnalt: az éjszaka kellős közepén odaosont a laptophoz, hogy világgá kürtölje a létező összes közösségi portálon az értékes státuszt.

„Igazán kijárt már neked egy rendes pasi!” – mondogatták másnap a csajszik. Zsanna pedig az őszinte derű takaréklángjával a lelkében mesélte, milyen fejedelmi kényeztetésben volt része múlt éjjel. „Olyan aranyos, el sem hiszem!” – csacsogta a többieknek, majd nyomban hozzátette, hogy hamarosan össze is költöznek. „Elvégre miért is fecsérelné az időt két összetartozó szerelmes?” – tette föl a kérdést női körben, ahol végre nem ő volt az ügyeletes szerencsétlen.


Még több cikk: