Szex és New York karnyújtásnyira

„Az átlag kereset 1,5-2 millió forint, ez nem kamu, ennyit tehetsz tisztán zsebre egy hónap alatt” – olvasta hangosan a monitorról Klaudia, hátha hihetőbbnek tűnik kimondva. Egerével lassan körözött a „Kapcsolatfelvétel” gomb fölött, miközben esze és szíve egymást gyepálta.

Nem ez volt az első ilyen álláshirdetés, amivel találkozott. Elvégre minden tizedik meghirdetett pozíció a kettyintésről szól. Masszázsszalon, diszkrét munka igényes lányoknak és társaik… No, meg a jó öreg „naívák kíméljenek”, így, hosszú í-vel. Többnyire valami lakótelepi kockalakás sokadik szobájába keresnek minél kevésbé lestrapált kurvát, plusz ott van néha Ausztria, Hollandia vagy Olaszország. Még azok is ráakadnak ilyen ajánlatokra, akik bősz jelentkezés helyett rossz útra tért felebarátaik lelki üdvéért imádkoznak.

Szabadság, szerelem? (Klikk a képre a hirdetéshez.)

Klaudia nem tartja magát szentfazéknak, de a pénzért történő szexeléssel elvi gondjai vannak. Legalábbis eddig azt hitte, mert a New York-i álláshirdetés valamit megmozgatott benne. Elképzelte, hogy Carrie Bradshaw-ként, sikkesen öltözve poroszkál a felhőkarcolók és a legdrágább dizájner butikok között, ahol a személyzet meghajol a tömött bukszája előtt. „Csak ki ne dobjanak, mint a szajhát a Micsoda nő!-ben” – gondolta keserűen, ám eszébe jutott: ha most nem kattint, akkor örülnie kell, ha összejön egy hajbókolós eladói meló valamelyik sarki közértben.

„Akkor legalább becsületes maradnék…” – támadt föl Klaudia lelkiismerete, melynek ezek szerint nem voltak túl nagy elvárásai a jövőre nézve. Nem akart pénzt, csillogást, új életet. Csak egy átlagos mókuskereket, egy normális pasit és hétköznapi örömöket. A hétköznapok azonban majdnem annyira romlottnak bizonyultak eddig, mint az „olyan” hirdetésre jelentkezők erkölcsei. Klaudia legalábbis úgy képzelte, hogy harisnyatartós, agyonrúzsozott, parókás lányok pötyögnek e-mailt a „topguy” néven szereplő ajánlattevőnek, aki rögtön arcpirító képeket vár cserébe.

De mi van, ha mégsem? Ha tényleg elég egy üzenet, egy kis beszélgetés, és máris repülhet az ígéret földjére? „Szállást mi álljuk, azután nincs levonás, a kiutazás költségeit meg tudjuk előlegezni” – tátogta már vagy a századik alkalommal Klaudia, akinek fogalma sem volt, mennyibe kerül egy repülőjegy, de azért sejtette: elég sokba. Talán többe, mint amennyit itthon két-három hónap alatt nagy nehezen megkereshetne, ha egyáltalán lenne munkája és fizetése. A minap száz vetélytárssal kellett megküzdenie az esélyért, hogy diplomával a kezében tizenkét órázhasson egy pékségben, ám a semmitmondó interjú után még csak vissza sem jeleztek.

„Jelentkezz bátran, ha valóban sok pénzt szeretnél keresni!” – szólt a New York-i hirdetés, és Klaudia sokat szeretne keresni, csak nem éppen így. Borzongással töltötte el a gondolat, hogy idegen férfiak élvezkednének benne, viszont utcaseprő közmunkás sem akart lenni, akit láthatósági mellényben fal föl a szégyen. „Választhatok: ötvenezerért szopok, vagy kétmillióért szexelek” – viccelődött egykedvűen, majd elmentette a hirdetést, hogy kéznél legyen a biztonság kedvéért.


Még több cikk:

8 Comments

 1. Igen, igen. Ez a világ rendje. Így lesz még kevesebb fóka, és még több eszkimó. Az a tény, hogy ott is lepukkant környéken, dagadt szőrös emberek folyatják beléjük a nedűt az már csak apróság. Pedig itthon is meg lehet belőle élni. Ott a követendő példakép VV Annamari. 10 rongy egy menet. Napi öt kuncsafttal számolva a hónap 20 napján kerek egy Misi. Szomorú ezt látni, de nem nagyon lehet mit tenni ez ellen. Amit lehet, ahhoz meg általában nem füllik az ilyen lányok foga. Csak azt nem értem, hogy miért sértés egy kurvát lekurvázni? Az a kijelentés, miszerint minden nő kurva, persze nagyon helytelen. Sok nő prostituálódik, de ha nem is lép a tettek mezejére, megfordul a fejében. Az a könnyebb út. Meg a gyorsabb.
  Volt már szerencsém elbeszélgetni egy külföldi bordélyban a Madame-al, aki történetesen magyar. Sok érdekes dolgot tudhat meg az ember egy ilyen prostiból főnökasszonnyá/családanyává lett nőtől nem csak a szakmáról, hanem mindkét nem hozzáállásáról is. De ez egy hosszú történet, és korántsem mesés.

  Kedvelés

  1. én annamari adottságaival örülnék, ha ingyen megbasznának… mindenesetre nem vagyok biztos benne, h ez könnyebb út. személyiség és temperamentum kérdése. ismerek olyat, aki abszolút képes munkaként kezelni, tehát semennyire nem hat ki az egyébként kiegyensúlyozott magánéletére. más meg drogozni kezd, h el tudja viselni az idegenek érintését. momentán előbbieket csodálom, mivel nekem az is gondot okoz, ha egy ismeretlen hozzám ér pl. tömegközlekedés során.

   Kedvelés

   1. Hm. Anno erről is kérdeztem ezt a nőt, hívjuk mondjuk Kittinek, hogy mennyire mentalitás kérdése. Azt mondta erre. ” Van egy rendes lány, aki külföldre kerül tanulni egy program keretében. Összejön egy külföldi fiúval. Járnak, buliznak, elvannak és most mindegy miért, a lány kibukik az egyetemről. De jól érezi magát külföldön, és nem akar hazamenni. A pasit már nemhogy nem szereti, de egyenesen ki nem állhatja, mégis ágyba bújik vele, mert hát ugye nála lakik. Különbözik e ő az itt dolgozó lányoktól?” Az ilyet nevezem én könnyebb útnak. Egyébként az én szótáramban, ha valaki érdekből szexel, nem különbözik attól, aki pénzért. Megkérdeztem Kittitől azt is, hogy szerinte tízből hány nő prostituálódik így vagy úgy. Azt mondta rá ‘Úgy 7-8 legalább” De mondom a tényleg rendes lányokból is előjön e ez, akiknek erkölcseik vannak, meg minden. ” Az emberek változnak, rendes lányokból is lesz kurva… Nekünk már nincs lelkiismeretünk. Félre ne értsd, szeretem a férjem, és a gyerekeimet, és bármit megtennék értük. Akár még embert is ölnék, ezt komolyan mondom… Sok naív lány jön, de a pénz miatt itt maradnak. Mondom tízből legalább hét csajnak van az a pénz amiért lefekszik. Az mindegy, hogy most 50€-ról vagy 50000€-ról beszélünk, de van az a monacoi playboy, vagy német hajógyáros, vagy tökmindegy, de elmegy vele, mert ott a csillogás, a pénz”. Meg ” Azt hiszed azok a picsák nem kurvák, akik csak annak dobják szét a lábaikat, aki bejön, meg jó kocsija van, meg pecó a hegyen? Mind azok. Nem gondolnád hány ilyen van…” És még folytathatnám. Szóval szerintem nem csak mentalitás kérdése, hanem külső behatásoké is. Ha nem is hiszek ebben a 10ből7ben, de amiket hallottam, meg láttam, hogy a nők több, mint fele hajlik a dologra, ha úgy adódik, és nem feltétlen pénzért, nem feltétlen random pasival, de nem szerelemből, és nem élvezetből szexel egy nő, arra lehet mondani, hogy prostituált.

    Kedvelés

    1. a párkapcsolati problémákat a kurvasággal összehasonlítani azért nem szerencsés, mert a végén úgyis az lesz az eredmény, h minden nő ribanc. pedig nem hiába ez a legősibb mesterség: igaz, h nők művelik, de a férfiak igénye tartja életben. vannak prostik, vannak kitartottak, vannak gold diggerek…

     én mindegyiküket próbálom megérteni valamilyen szinten, mert egytől egyig testüket / érzelmeiket áldozzák föl az anyagi javakért, amelyekre változatos okból vágynak. az egyiknek nem jutott kenyérre sem, a másik szimplán csak többet akar. a belső motivációt általában valami külső tényező formálja cselekvéssé. az “x/y megtenné” statisztikával szemben azért vagyok szkeptikus, mert magamról tudom: nincs az a helyzet és pénz, tehát innentől kezdve semmiféle általánosítást nem érzek jogosnak. (ja, és emiatt egy fikarcnyival sem vagyok különb azoknál, akiknél van. csak más.)

     a definiciód érdekes, nem lehet rajta fogást találni @=)

     Kedvelés

 2. Lehet, velem van a hiba, de én ebben nem sok kivetnivalót találok. Szolgáltatást nyújtanak, amiért pénzt kapnak, és senkinek nem ártanak vele. Persze, könnyű megbélyegezni egy ilyen nőt, hogy a könnyebb utat választotta, de ha bírja gyomorral/idegekkel, akkor miért ne tegye? Én ezt max akkor tartom erkölcstelennek, ha közben párkapcsolatban él, de a másik fél ezt nem tudja.

  Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s