Punciplasztika a gondtalan élet kulcsa?

„A szeméremajkam sálként tekereg a nyakam körül, az emberek pedig röhögve mutogatnak rám az utcán” – mesél visszatérő álmáról egy , aki próbálja megértetni a világgal, miért volt szüksége déltáji plasztikára. A beavatkozás nem úri móka, mert a milliós költségeket jobb helyeken az állam állja.

„Nem lehet így teljes életet élni, totál elegem van. Alig várom, hogy vége legyen!” – írta egy kommentelőm még júniusban, aki a névtelenség homályába burkolózva bevallotta: rövid, vékony és görbe a hímtagja. „A tiétek bármilyen formában alkalmas az örömszerzésre…” – közölte a csajok berendezésre utalva, de úgy tűnik, nem volt igaza. Mindkét nemnek megvan tehát a maga baja, mivel a férfiak méretes kékerest akarnak, a hölgyek pedig dizájner vaginára vágynak. Szinte senkinek sem tetszik a sajátja.

Forrás: The Centrefold Project

Alig négyszáz évvel ezelőtt a szexualitás forradalmi válfajának nevét ihlető franciák parókái alatt tetvek hemzsegtek, szörnyen ritkán fürödtek, s a szőrtelenítésnek sem volt nagy divatja köreikben. Mégsem voltak restek hódolni a testi örömöknek, közben pedig szájjal illetni azt, amit eddig csak mással illett. Mi pedig itt állunk formára nyílt bundával vagy csupaszra gyantázva, és rájöttünk, hogy nem vagyunk elégedettek az intim fertályunkkal. Hiába, nehéz megfelelni a mindenhonnan ránk ömlő, késő-modern etalonnak.

„Hosszú, sötét, nyúlós, gusztustalan” – jellemzi lenti adottságait egy másik brit hölgy, aki előbb említett társához hasonlóan egy műtétellenes kampányfilmben szólal meg. Szeretett volna az övéhez hasonló muffot találni a felnőtt mozik és magazinok végeláthatatlan tengerében, de nem járt sikerrel, így depresszióba süllyedt. „Miért nem lehet nekem is olyan, mint másoknak?” – szól az önbizalomhiány örök kérdése, csakhogy „mások” alatt többnyire a tökéletesre polírozott példát értjük minden testrészre vonatkozóan.

A kisajkak átszabását jelentő labiaplasztikát több mint kétezer nőnél végezték el tavaly az Egyesült Királyságban. A sebészek egyike elborzadva mesélte, hogy egy 11 esztendős lányka is bekopogtatott hozzá ilyen igénnyel. A kiskamasz vajon hol találkozott olyan mennyiségű nemi szervvel, hogy megállapíthassa: az övé nem felel meg a sztenderdeknek? „A média a hibás!” – vonyítaná válaszként minden szűklátókörű egyén, holott az indokot ennél mélyebben kellene keresni.

„Jó dolgukban nem tudják, mit csináljanak…” – legyintettem először, amikor a sunaszabászatról olvastam valahol. Mert hát ugye kell ahhoz egyfajta lelki állapot, hogy valaki önként és dalolva feküdjön széttett lábakkal a műtőasztalra, ahol reményei szerint vágóeszközök meg öltések segítségével fordul majd jobbra a sorsa. A jóléti szolgáltatásokkal egyébként mintaszerűen bánó szigetországban az operációra jelentkezők mindössze egyharmadát küldték pszichológusi konzultációra. Vajon hosszú távon is kifizetődőbb a szikével nyisszantani kettőt?


Még több cikk:

18 Comments

 1. Eszembe nem jutna. Bár láttam olyan kisfilmet LifeNetworkon, ahol a csaj arról panaszkodott, hogy úgy néz ki, mint a hamburgerből kilógó salátalevél és rendszeresen kiröhögik miatta a pasik, uh megcsináltatta. Hát nemtom, én elégedett vagyok magammal, max fogynom kéne a zsírpárna-csökkenéshez (kissé milói vénuszos a látvány, de a párom nem bánja), szóval még mindig csak a mellkorrekcióra gyúrok, hogy normálisan álljon és új fogsort szeretnék, hogy ne minden evést rettegve kelljen megélnem, hogy “na most fog letörni megint egy darab”.

  Kedvelés

  1. Ja és tegyük hozzá, hogy nem csoda, hogy felnőtt nők rózsaszín gyerekpuncira vágynak, mert a playboy és a pornófilmek ezt a képet erősítik mindkét nemben, mintha csak azt üzennék, “ha nem így nézel ki, le se vetkőzz”. A párom barátai pl. azért nem találnak maguknak barátnőt, mert olyan elvetemült szinten ragaszkodnak a playboy által sugallt képhez, hogy nekik minden hétköznapi lány csúnya és olyan műnőre vágynak, na de arra meg nincs pénzük, hogy plasticosaurus sétáljon az oldalukon, így marad a Marokmarcsa.

   Kedvelés

   1. elvileg a salátalevél is normális, bár nem mondom, h szívesen élnék olyannal. ezt most félve írtam le, nehogy felkösse magát itt nekem egy salátaleveles spiné a véleményem miatt…
    a playboy-os ügy engem csak azért zavar, mert bevallottan agyonretusálják az amúgy sem hétköznapi adottságokkal rendelkező csajokat, tehát duplán fail eszményképre ragasztja össze a férfinép a lapokat.

    Kedvelés

   2. Sok plázacica meg azért nem talál barátot, mert “a pornófilmek azt a képet erősítik”, hogy minden férfinak 30 centi. Az európai 16,5 cm átlag péniszmérethez viszont kell olyan ember is akinek 9, meg olyan is akinek 28 centi, és az előbbiből van több. Enyém 16, és volt már olyan szexuális partnerem, aki vetkőzés után azzal kezdte az előjátékot, hogy ránézett, és ukmukfuk benyögte. hogy “nem a méret a lényeg” .. nem ám, az sokkal fontosabb az, hogy ne traumatizáld a szexpartneredet rögtön akció előtt. Ez a kéretlen beszólása viszont annyira kellemetlenül érintett, hogy egyáltalán nem tudtam teljesíteni, így nem hogy “nem volt méretes”, még erekcióm is alig volt.

    Lényeg a lényeg, mindkét oldalt lehet skatulyázni, meg végletekről beszélni, egészséges párkapcsolatban csak az fog élni aki nem ringatja magát illúzióba sem a saját, sem a párja megjelenését illetően. Én szvsz. már a te felfogásodat is egészségtelennek nevezném, azzal kezdve a gondolatmenetedet hogy meg vagy elégedve magaddal, aztán listával folytatod, hogy min kéne változtatni.

    Kedvelés

    1. Én azt mondtam, hogy déltájt vagyok megelégedve magammal :) A formájával, alakjával semmi bajom :) Viszont van rajtam 15 kiló felesleg, ami mindenhol látszik és attól az egészségem érdekében is meg kell szabadulnom, nem csak esztétikai “fogyózzunk kicsit”. Mivel már leadtam 15-öt és egyébként, így a mellem úgy megereszkedett, hogy már a hátam fáj tőle (mert nagyon nagyra nőtt amúgy is, plasztikcicák csak jelenthetnek) és nem tudok sportolni sajnos, így egészségkárosító.
     A fogam genetikailag rossz és töredezik, szinte már csak puha és pépes ételeket tudok megenni 25 évesen, mert mindenbe beletörik :(

     Kedvelés

 2. valamelyik (asszem) Folytassa…! filmben az egyik szereplő nézegeti a miniszoknyás lányokat és azt mondja: “Még néhány centi és nem csak az arcukat fogják sminkelni…”, hát majdnem eltalálta.
  egyébként a franciáknál az udvari nemesség körében pl. a 16. században elvárás volt a teljesen csupaszra nyiratkozás, csak nem a nőknél, hanem a férfiaknál…

  Kedvelés

 3. Üdv!
  Örömmel olvastam a cikket a hozzászólásokkal együtt, úgy gondolom, valóban érdekes és szükséges erről beszélni. Az önmagukkal elégedetlen hölgyeknek egy gondolat: összetenném a kezem a könyökömig, ha egy “nagyajkú” hölggyel hozna össze a sors. Szerintem gyönyörű és elképesztően izgató tud lenni. Volt több párkapcsolatom és az ilyen adottságú partnereim okoztak nagyobb örömöt. Jelenlegi párom “sajnos” nem rendelkezik ilyen jelleggel, de ettől nem szeretem kevésbé és nem szexelünk kevesebbet sem.
  Úgy gondolom, az egész a saját testünk elfogadásáról szól és ha valaki büszke arra, amije van akkor élhet boldog szexuális életet. (Persze kivételek mindig vannak.)

  Kedvelés

 4. Nem hinném, hogy ez minden esetben csak esztétikai problémát jelent, ha nagyon durva, az már a mindennapi életben is zavaró lehet az illető számára. Amúgy én azon döbbenek meg a legjobban, amikor valaki arról számol be, hogy a partner kiröhögte, vagy megjegyzést tett, de hát az emberi bunkóság határtalan.

  Kedvelés

  1. Ebben igazad van. Szinte felháborító, ha kinevetnek valakit emiatt. Hogy mikor nevezhető már durva esetnek az ajakmérek, nemtudom. Én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy ez az adottság egy kincs és büszkének kellene lenni rá. :)

   Kedvelés

 5. Férfiként lehet egy vallomásom?

  Ugyebár a pénész külsejében elsősorban a méretét szokták érteni, a nők esetében a punci külseje is egy érdekes kérdés. Mikor óvodás-kisiskolás voltam, megesett, hogy láttam korombeli kislányokat meztelenül. Megőriztem magamban emlékét, hogy milyen szép, milyen érdekes, egy olyan különleges kis csík, egy fordított felkiáltójelhez hasonlítotam. Vagy egy bankkártya-leolvasóhoz.

  Aztán legközelebb úgy 12 évesen láttam puncit, egy pornóképen. Nem volt szép, valahogy sehogy sem emlékeztett arra, amit emlékként őriztem, hogy hogy kéne neki kinéznie. Mi az lógó borzadály ott? Ez tényleg olyan minden felnőtt nőnek? Ezek szerint csak a kislányoknak szép, a felnőtt nőknek odanő ilyen összehajtott denevérszárny, vagy salátalevél? (Igen, az alapból kilógó, nagy kisajkakról beszélek.)

  Az első pornóképes élményem után egész éjszaka nem tudtam aludni. Egyrészt gyötört a bűntudat, hogy “helytelent” tettem, másrészt meg nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy ez mért van úgy?

  Aztán persze próbáltam “információkat” szerezni, ahogy akkoriban szokás volt, a többi fiú kortárscsoporttól. Ők azt mondták, hogy semmi gond, ez csak a pornósoknak olyan, mert ugye “sokat használták”, szétfoszlott. Ettől picit megnyugodtam, és a kérdés el is felejtődött egészen addig, míg az első szexuális kapcsolat elérhető távolságba kezdett kerülni.

  Úgy 17 lehettem, bár inkább annyi se, a lány egy évvel fiatalabb, neki sem volt előtte senki. Nem siettük el a dolgot, hónapokba telt míg a végére értünk, szép élmény volt egymás testét fokozatosan felfedezni. Ahogy kezdtünk haladni, rákérdeztem, hogy ugye neki nem olyan, olyan “denevérszárnyas”. Nem értette a kérdésemet. Tényleg aggasztott, hiszen ha igen, mit fogok hozzá szólni? Aztán szerencsére minden jól alakult. Utólag bevallotta, hogy tényleg nem értette mit értek ez alatt, és aggasztotta is, hogy esetleg nem fog nekem az övé tetszeni.

  Azóta persze volt néhány partnerem, és szerencsére még nem futottam bele megrázó élménybe. Nehéz kérdés ez, nyilván senkit sem aláznék meg olyan miatt, amiről nem tehet, de persze mindenkinek van egy szépségpreferenciája. Remélem nem bántottam meg senkit.

  Én meg például a női mellen való parázást nem értettem soha. Ugye annak méretét a puncival ellentétben meg lehet jól becsülni ruhán keresztül is. Engem sosem zavart, ha valakinek kicsi van, akár csak egy apró domb is, tudtam szeretgetni. Sose értettem, hogy egy nő miért varrat be szilikont magának. Valakit frusztrál a nőiségében, de az a gond, hogy sokszor olyanok műttetik meg, akinek nem arról van szó, hogy tényleg olyan lapos a mellkasa, mint egy 8 éves kisfiúé, hanem mondjuk B kosárral.

  Kedvelés

  1. uhh, rossz belegondolni, milyen élmény lehetett ez neked @=/ bevallom, a “denevérszárnyasság” számomra is egy olyan konstrukciót jelent, aminek képről tudtam meg a létezését, és elsőre nem akart leesni, h az bizony egy női nemi szerv o.O
   ugyanakkor ebben a témában a lehetőségek és az ideálok sokfélesége a szép, szóval biztos van, akinek direkt az jön be. (legalábbis a denevérszárnyasok érdekében remélem.)

   Kedvelés

  2. A hozzánk hasonló ízlésűeknek vezették be az INNIE PUSSY fogalmát. De mit is jelent az innie pussy? A magyar nyelvben – az internetes keresők és a különféle szexuális témákat szolgáltató oldalak szerint – még nem sikerült meghonosítani ezt az angol kifejezést. Nyersen a nyelvünkre fordítva rosszabbnál rosszabb megoldások születnek, úgy mint befelé forduló punci, hiszen egy punci olykor depressziós, letört, hangulatát vesztett is tud lenni. Vagy mint sima punci, ami faék egyszerűségű, ám az irodalmi nyelvezetben – mert olyan baromi sűrűn használt kifejezés amúgy is – ez különösen gyászos és primitív, a “sima” meg inkább a punci bőrének tulajdonságára utal, mintsem magára a puncira. Vagy mint babapunci, bár ez inkább pedofil színezetet kap így, és pont emiatt sokan nem is szeretik használni. Vagy mint hamburgerpunci, ami nem is lenne rossz, ha a hamburgerről nem tudnánk, hogy két zsemlerész közé mindenféle disznóságot besuvasztott ideiglenesen éhséget csillapító, nem túl kreatív embereledel. Meg egyébként a vegetáriánusokkal senki sem foglalkozik?

   Röviden, tömören… nincs, nem létezik megfelelő jelző erre a puncifajtára, amire nagyon sokan vágyunk titkon. A puncik puncija, a puncik netovábbja, minden punci legtökéletesebbike, a puncik királynője, a legkifogástalanabb, a legmakulátlanabb, a legfenségesebb. Hibátlan, páratlan. Olyan punci, amelynek becses (vagy becstelen) gazdája, ha szétterpeszti lábát sem néz ki úgy, mint egy burjánzó, undorító, gusztustalan, gennyedző vadhússzerű kinövés. Olyan punci, ami érintetlennek, érinthetetlennek, elérhetetlennek, megközelíthetetlennek sejteti magát, talán még becsapva is ezzel az érte sóvárgókat… a sóvárgóknak, azaz nekünk pedig a rossz kell, a hazug, a félrevezető, az átverő, a megtévesztő, a gerinctelen. Az, ami kívülről mégis tökéletes, ami makulátlan. Mindenki erre vágyik – az első bugyilehúzás pillanatáig.

   Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s