A tökéletes nő házhoz jön

Nem fáj a feje, nem dumál fölöslegesen, nem költi el a pénzed, nem hisztizik, nem féltékeny. A tökéletes létezik, sőt, akár a tiéd is lehet. Te mondod meg, milyen színű legyen a haja és a körme: úgy alakíthatod, hogy épp a zsánered feküdjön melletted. Az ágyban is szolgálatkész lesz. Nem berzenkedik attól sem, hogy férfiként tegyen boldoggá téged…

Érzékeny és hajlékony testére potom huszonkétezer forintért fanszőrt is kérhetsz, százötvenért pedig elf füleket, ha éppen arra gerjedsz. Nem probléma, ha a süttetett, ám bikini mentén csíkozott bőrt szereted, de a kék navit éppúgy elkészítik neked. Merthogy e remekművek nem a természet jóvoltából pottyanhatnak az öledbe. Egy leleményes vállalkozás kis híján másfél milláért bocsátja rendelkezésedre álmaid hölgyét. Arcot, alkatot, bőrszínt, sminket, frizurát választhatsz ennyi lóvéért cserébe, de nagyobb büdzséből „shemale opció” áll rendelkezésedre.

C'mon Barbie, let's go party! | Fotó: realdoll.com

Áll bizony, mert sosem konyul le! És témánál vagyunk, mert ugyanitt valósághű plasztikfiúkát is beszerezhetsz. A külsőre vonatkozó alternatívák szintén adottak, ám smink helyett a borostán tanakodhatsz. A lényeg méretéből pedig ötféle adott, de ha egyszer kisebb, máskor nagyobb kellene, technikailag megoldható. Amennyiben még inkább igazira hajazó szerszámot szeretnél, némi felárral megkaphatod. Ha e sorok olvastán netalán elkapott a vágy, száztíz rugóért egy hónapon belül legyártják, kiszállítják.

Nem lapul hétszámjegyű összeg a farzsebedben? Igényeidet nagyságrendekkel olcsóbban is kielégítheted. Bevezető áron most csak kilencven ropi egy vadiúj, formás, szilikonból készült hapsipopsi, míg ennek tizedéért stresszoldó csöcslabdát szerezhetsz be. Beszól a főnököd, rámarkolsz a fiókban lapuló bimbóra, s máris jobb lesz a kedved! Az átlátszó magas sarkúba bújtatott, szépen pedikűrözött női műlábak az érdeklődésre való tekintettel gyorsan elfogytak, de a raktár újratöltése után páronként harmincötezer alatt rájuk is pályázhatsz.

A negyedmilliót kóstáló csajtorzó viszont túlmegy egy határon, hiába reklámozzák úgy, hogy „minden fillért megér, barátom”. Vagy pont az a lényeg, hogy nincsenek határok?


Még több cikk:

13 Comments

 1. Nincs új a nap alatt, a japánok már évtizedek óta gyártanak ilyen babákat, anime fanoknak fotózni, öltöztetni, mit tom én, csak ez most szexre is jó… Apropó, nekem Michael kéne borostával, majd kérek egyet a második X betöltése alkalmából :D

  Kedvelés

  1. anime fejű is van, a fizetőképes piac igénye a legfontosabb! igen, májki a legkevésbé buzis, de én az ő arcának láttán is egy vödör vazelinre asszociáliok. egyébként nem hiszem el, h ezeket KAJAK meg bírja dugni valaki @XD kérj egy sima valósághű kukit, az még olcsóbb is.

   Kedvelés

 2. A félénk srácoknak jobb is ez mint az igazi Aki nem mer leszólítani egy csajt pölö a discóban, az ne is szaporodjon. Ott rohadjon el az összes ahol van XD Pedig mennyi jó sunetta van parlagon :D Cilicica van gazdád? :P Amúgy ja a japók már rég ilyenekbe racsniznak.

  Kedvelés

 3. @Hanzo:
  Sajnos a mai világban a te fajtád kezd elszaporodni, és a félénk , de rendes fiúk pedig hoppon maradnak. “Azt mondják, ha a jó tétlen marad, a gonosz győz, pedig azt kellene mondaniuk, hogy a gonosz mindenképpen győz.” (A Fegyvernepper) Ez sajnos örök érvényű. Mindenki figyelmébe ajánlom a következő videót, ami az Idiocracy c. filmből van:
  Part1:

  Part2:

  u.i. Cilicica nem hiszem, hogy válaszra méltat egy ilyen embert. Tempty: Szerintem nem kell attól tartani, hogy az olvasóid majd jól leoltják.
  Peace

  Kedvelés

  1. A linkek amit adtál, hatalmasak, bár a nő arca mindent elmond én úgy érzem… Okosnak, értelmesnek lenni gáz, extra gáz, a hülyéknek áll a világ és ez is lassan “örök érvényű”.
   Persze, én is átérzem ezt a probléma kört, hogy a félénk fiúk így, úgy amúgy, de az az igazság, és már előre bocsánatot kérek, hogy azért a nők többsége a dominanciát keresi és azt ahol tényleg a férfi az “úr”. Volt egy félénkebb barátom és én személy szerint kínlódtam mellette. Rendes volt, aranyos volt, kedves volt, nem nézett más lányok után de nem is voltam mellette boldog és végképp nem éreztem nőnek magam. Míg amellett a pasim mellett igenis boldog voltam ilyen szempontból, aki a végén megcsalt valami bulin. Nálam ez főben járó bűn és nincs bocsánat, pláne nem mentség, de ha választanék, hogy kihez menjek vissza, hát… Inkább az utóbbihoz. Persze egyikhez se szándékozom igazán, de a személyes tanulságom megmarad és nem is vagyok hajlandó engedni belőle. Az életrevalóság fontos és ha én hajlandó vagyok sütni, főzni, takarítani, nem kritizálni a férfiak sporthoz való perverz vonzalmát és még sört is veszek a haveroknak, akkor azért lehetnek igazi férfihoz való elvárásaim a másik oldalról, főleg ahhoz, hogy ne kelljen könyörögnöm értük…

   Kedvelés

  2. á, nem így értettem, oltás itt csak ritkán van, mert ritka csöndes bagázs az olvasótáborom. mindenesetre abban osztom a nem túl árnyaltan megfogalmazott véleményét, h igenis a férfi dolga a kezdeményezés. (ugyanakkor vállalom, h talán manapság jellemhiba ezt gondolnom.)

   Kedvelés

 4. Ez nem a jóságról, vagy a gonoszságról szól, csak egy stratégia ugyanannak a területnek a meghódítására. Ha valakinek a mentalitása, neveltetése már a forrásánál gátat szab reprodukciós ösztöne árjának, és gyarmatosítási kísérletei egymás után fúlnak kudarcba, annak el kell gondolkodnia hadműveletei helyességén. A környezethez való alkalmazkodás igenis intelligencia…a kaméleonokról is köztudott, hogy rendkívül okos állatok. :)
  Másfelől lehet, hogy ez (http://www.gnxp.com/blog/2007/04/intercourse-and-intelligence.php) az amerikai valóság, ám kis hazánk egyik fővárosi egyetemén vett – nem reprezentatív – minta alapján, ennek szöges ellenkezője volt a megnyugtató tapasztalat, ahol ti. a köztársasági ösztöndíjas listán álló helyezésük, – az ennek megfelelő értelmi képességeikből fakadó frappáns helyzetfelismerésük révén – többnyire igen jó korrelációt mutatott kujonságukéval, (avagy női részről) gatyapecérségükkel. :) Minden rendszernek megvan ugyan a balansza, de én a magam részéről szeretném hinni, hogy az IQ & EQ együttest valami betompult DJ nem keveri le az evolúció goa-partijáról. :)
  Mindenesetre a belépő szöveg poénértéke megvolt, s egyáltalán nem lennék meglepve, ha ez általánosságban felborzolná a házi kedvencek bundáját.
  Gyerekek, biológiailag így működünk, nincs ezen mit szépíteni…eszmeileg persze lehetne. :)
  S a témához visszacsatolva; ha jó a manőver, nem kell plasztik, lehet ma nővel.

  Kedvelés

  1. A szövegedtől megdöglött a mozillám, újra kellett rakni az egészet… Nem vállalnál véletlenül (jutalékos rendszerben) olyat, hogy célzott emberekre mérsz verbális csapást? Adnék címeket, aztán perkálnék…

   Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s