A pornóért joggal jár lenézés?

„Hallottad, hogy Vera pornózik?” – kérdezte egyik látens valóságshow-néző a másikat december elején, amikor kiderült: a kötekedős lány egy erotikus szereplőválogatáson bizony alig hagyott testnyílást szárazon. Ez már történelem, a jelen pedig merő bűnbánat. De tényleg vezekelni kell-e ilyesmiért a huszonegyedik században?

„Véletlenül valami szexcsatornára kapcsoltam az éjjel, hát az olyan undorító volt! Féltem is, hogy felébrednek az unokák a zajra, de csak néztem és néztem, fúj!” – háborgott egy idős néni a fodrásznál, mit sem sejtve róla, hogy az egész társadalom pornóhoz fűződő viszonyát sikerült hihetetlenül frappánsan megfogalmaznia. Az erotika kapcsán említett forradalom, szabadosság, meg a jó öreg erkölcsök hanyatlása mindennapos közhely ugyan, de valljuk be: attól még, hogy gondolataink szárnyalnak, egymás közötti kommunikációnkban gyakran még mindig nem tudunk mit kezdeni a pucér testek vonaglásával.

Ezt nektek! | Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A sors úgy hozta, hogy a Való Világ ötödik szériájában idegbajosként elhíresült Kertész Verának annak rendje és módja szerint magyarázkodnia kellett ország-világ előtt. Nincs ebben semmi rendkívüli, hiszen a frissen befutott celebek közül átlag minden harmadikról ki szokott derülni, hogy kamerák kereszttüzében tömette a lyukait. Összeomlott az életem, nagyon kellett a pénz, mit tettem, istenem, nagyon megbántam, óriási ballépés volt, satöbbi – ezt illik ilyenkor mondani. És szegény Veránk mondta. Nemcsak nekünk, hanem a villába immáron vendégként történő visszatértekor a játékostársainak is. Akiknek szilárd értékrendjére érdemes egy pillantást vetnünk…

Gergő kőbe vésett normát szegett, drogcécó miatt lecsukták négy évre – ő csak vigyorgott a csatorna által tengermély érzésűnek besorolt lány sztoriján. Fecó a vécén sírta ki magát, pedig köztudomásúlag megcsalta gyermekei anyját. Annamariról hallottuk, hogy tizenöt évesen agy nélkül dugott, s miután a légyott eredményéről gondoskodni képtelen volt, örökbe adta a porontyot. Alekosz Veronikájának két szép szóért cserébe gyakorlatilag bárki becsempészheti a lompost, trófeái között az elmúlt háromnegyed évben konkrétan három reality-hős szerepel. Végül a jól szituált ügyvédnő, Eszter egy swinger klubban, másik nővel elégíttette ki akkori párját ajándék gyanánt.

(Még több Való Világ cuccért katt ide!)

Őket nyilván úgy válogatták össze az éles szemű műsorkészítők, hogy személyiségük révén pikáns titkok derülhessenek ki róluk. De ha körülnézünk, rájöhetünk: nemcsak a villában élnek romlottnak bélyegezhető emberek. A legtöbb helyen akad csontváz a szekrényben, és csak rajtunk múlik, hogy a saját morálunk szerint mi számít durvának. Mert Vera legalább a biztos megélhetés reményében tette szét a lábait, míg az őt ócsároló hölgyek egy része akár ingyen is megteszi bárkinek.


Még több cikk:

8 Comments

 1. Haha, a Blikk címlapján ma épp a “részegen tomboló” Vastag Csabi van… :DD Szakmai szempontból értem, miért “kell” foglalkozni a témával, de a civilek sokkját nem értem.

  ps: Képzelem Gergőnek milyen fura lehet ez az egész műbalhé, a féltékenységi jelenetekkel együtt (amikor annyi történt, h a flörtpartner mással is flörtölt, lol).

  Kedvelés

  1. tutira azok botránkoznak meg a vastagcsabis sztorin a legjobban, akik minden hétvégén hasonló produkciót vágnak le @=P
   ps: a gergős ügyben van annyi igazság, h a csávó kibebaszott módon, hihetetlenül, undorítóan, marhára bunkó volt serivel, tehát minden ok kapóra jön a szidására, hiszen a nőket nem tisztelő, agresszív férfit testesíti meg. egyébként milyen már, h ha nem költöztek volna vissza a régiek, nem lenne más bent, csak evés és alvás? o.O

   Kedvelés

 2. Aki pénzért szexuális szolgáltatást nyújt, az prostituált. Ha lepornóskurvázzák ne csodálkozzon. A prostitúció elítélendő? Ezt mindenki döntse el maga.

  Kedvelés

  1. a magam részéről gázabbnak tartom, ha vki válogatás nélkül, fűvel-fával tolja, mint ha vki pénzt csinál belőle. utóbbi legalább tudatosságra vall, nem állati ösztönök mentén zajló életre.

   Kedvelés

   1. ez egy hibás koncepció.
    az állatok túlnyomó többsége nem élvezi a szexet. nem örömforrás. ha az embereknek állati ösztöneik lennének, akkor az kb. így nézne ki:
    .
    fiú: fogamzóképes? akkor meg akarom dugni. ha nem, akkor nem érdekel.
    lány: fogamzóképes vagyok. ki a legjobb pasi? az dugjon meg gyorsan.
    .
    a válogatás nélkül, fűvel-fával, az kifejezetten emberi ösztön.

    Kedvelés

    1. mivel az emberi ösztönöket is alapvetően a szaporodás motiválja, sztem nem lehet elkülöníteni… de ha az állatot hirtelenjében átkeresztelem tudatalattira, már freud is lelkesen bólogat. (értem egyébként, h egyfajta emberi alantasságot akarsz kifejezni ezzel, amit osztok is. viszont az ilyen kijelentésektől zsigerből kapok frászt, h az állatok nem élvezik a szexet, a kutyák nem látják a színeket stb… ezekre átlag ötpercenként érkezik cáfolat, majd a cáfolat cáfolata, miközben szerencsétlen teremtmények agyában turkálnak perverz orvosok és tudományos munkának tüntetik föl a faszságaikat…)

     Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s