VV Gergő, téged utál minden magyar nő!

Bár az alfahím az év első napján kiesett a Való Világból, mégis a hírek porondján tudott maradni. Az RTL Klub az esti összefoglalók gondos összeállításával ugyanis elérte, hogy valamennyi lány, nő és asszony azt a Józsit, Bélát, Janit, Lacit vagy Bandit lássa benne, aki valaha megkeserítette az életét.

Mint ismert – igaz, bizonyos körökben illik letagadni, hogy az –, Dukai Regina harmincegy esztendős bátyja nem átallott egy szegény, ártatlan, szűzies életű, nála tíz évvel fiatalabb lánykát fölhasználni játékbeli taktikájához, holott mindvégig gyengéd szálak fűzték valaki máshoz. Seherezádét, az áldozatot förtelmes angol akcentussal, a villába küldött hangüzenetben ki is dobta talján szerelme, majd hadjáratot indított ellene a Facebookon, hogy a nyilvánosságra hozza kapcsolatuk azóta is várva várt titkait.

Vajon lehajolt a szappanért odabent? | Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András

A huszonegyedik századi szappanopera még a „legvalóvilágellenesebb” fülekbe is eljutott, s jobban megosztotta az országot, mint az őszödi beszéd. Ölelések, csókok, hálótársakat zavarba hozó éjjeli cuppogások sorozata után kiderült, hogy Gergő sosem érzett semmit a szőkeség iránt, sőt, a rá kint váró Csillát képzelte inkább a karjai közé, az ölébe, a szájába, s úgy általában mindenhova. A kedves, jó szándékú és naiv szilikoncsoda, persze, szerelmes lett, és most megalázva ott sírdogál a valóságshow könyörtelen kamerái előtt. A nézők pedig vele együtt zokognak.

(A webkettes bulvárról itt írtam a Claudio-botrány kapcsán.)

Mi több, helyette szidják az imposztort az utcán, az iskolában, a munkahelyen, a buszon, a piacon, a boltban, egymás között személyesen és internetes fórumokon névtelenül. Mert az érzelmileg nem túl fejlett, nem túl okos, ám külsőre sokak szemében a kigyúrt kopasz ideált megtestesítő alfahím úgy bánt egy nővel, ahogy nagyon nem kellett volna. Egyébiránt miként is kell bánni egy nővel? A kérdés furfangos. A válasz lehetetlen, hiszen néha a saját reakcióimhoz is előkapom a használati utasításom, hogy aztán tanácstalanul tegyem vissza a helyére a megközelítőleg ötezer oldalas, folyamatosan bővülő művet.

(Sittesből lehet villalakó, na de ügyvédből? Itt firtattam.)

Ezzel szemben a szívesen sztereotipizált „szemét állat” típusú férfi igényei közismertek. Csak szex és kaja, más semmi. „Az ilyenekkel nem szabad kezdeni” – állapítja meg az almát válogató néni, de látszik az arcán, hogy néhány évtizeddel ezelőtt örömest kezdett volna vele. Halkan odasúgja a jobbján nézelődő matrónának, hogy az emelt díjas üzenet borsos ára ide vagy oda, ő bizony küldött egy szavazatot a tipikus kannal párbajozó, s végül kétharmados többséggel győzedelmeskedő Verára. A pornósra. Ő ugyan nem látta az undorító filmet, mert nem néz ilyeneket, de ha már mindenképpen választani kell egy erkölcstelen perszóna és egy gátlástalan skalpvadász között, akkor életbe lép a női szolidaritás.

A becstelennek bélyegzett kertévé pedig miért manipulálná direkt módon a szavazatokat, ha ilyen szépen, kifinomultan is lehet?


Még több cikk:

2 Comments

 1. Az a baj, hogy VV Gergő jó pasi, és ez a fajta nagyon ért hozzá, h a “vadászat fázisa” néven ismert időszak alatt az áldozat istennőnek érezze magát. Gergő is ügyesen ráment Serire, amikor a leányzó ki volt bukva a talján amorzó bizarr lépése miatt. Ügyesen, lelki oldalról cserkészik be a vadat, egy ideig kényeztetik, utána hiperszenvedélyes hímállatként viselkednek (persze “a nő élvezete az első”), majd megunják a banánt, függöny. Annyira tipikus, hogy szegény csajszi meg azóta ott sír… hiába, a biológia minket azért bonyolultabban rakott össze. Gergő barátunk ezzel szemben elég jól elintézte népszerűségnek zuhanását a nőnemű populáció körében. Péter is ezzel nyírja ki magát amúgy… többek között.

  Kedvelés

  1. egyetértek. DE: sztem nagyon nem jó pasi, nálam a kopasz fej és a tetoválás bazinagy mínusz. (plusz halkan jegyzem meg, h fejre öreg @XD) szóval én nem sunáznám, csak észrevettem, h sokan olvadoznak tőle, hát mondom akkor biztos…

   péternek van annyi gógyija, h elkerülje a párbajt, ráadásul benne nem elhanyagolható a játékfenntartó faktor. nélküle punnyadás lenne, ezért nem hinném, h az rtl túl sok negatív dolgot akarna róla kommunikálni. még húznia kell egy darabig.

   Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s