Mi lesz VV Szandikával?

Korunk celebideáljának sürgősen hitelre van szüksége, mert a kimerítő fellépésekkel megkeresett pénzének nagy részét egy tragacsba fektette, a többit pedig elverte. Lennél a kezese?

„Fellépés, cö!” – legyintenek sokan mindent elsöprő sznobériával, amikor a valóságsóhősök haknijai kerülnek szóba. Merthogy a tiszavirág életű etalonok állítólag nem tettek semmit a sikerért, csupán hónapokon keresztül cirkuszi majomként mutogatták magukat, most meg füstös szórakozóhelyek mélyén fotózkodnak rajongóikkal – ropogós tízezresekért cserébe. Percek alatt suskát csinálnak a semmiből. Mi ez, ha nem karrier? És ki az, aki a helyükben ne próbálná az utolsó cseppig kihasználni az ismertség adta előnyöket?

Ilyen volt... | Fotó: RTL Klub

Szegény szilikonos druszám nem egy észlény. Az egész VV4-bandából benne van meg leginkább a sztárfaktor, de addig sem jutott el, hogy ezt észrevegye. Keresetlen őszinteségével sokkal többre vihetné, mint holmi nehéz sorsú, mindennap órákig gyakorló tehetségkutatós figura. Végre lenne egy realityből érkező hírességünk, aki nem azt ordítja a világba, hogy hé, sajnáljatok, szeressetek, engedjetek nekem még tizenöt perc reflektorfényt! De nem lett.

Hiszen Szandika két hónappal a széria után már telesírja a bulvársajtót anyagi gondjaival. Reménykedik benne, hogy a semmiből előbukkan egy jó szándékú figura, aki kezességet vállal az áhított kölcsönért. Talán valami szintén egyszerű lelkű pasas hajlandó lesz némi kamatyért cserébe veszélybe sodorni a bukszáját. Ám ha össze is jön az üzlet, a tököli táncoslány pályafutásán vajmi keveset lendít majd.

Ilyen lett. | Fotó: RTL Klub

Az a tény sem kecsegtet jóval, hogy a hírek szerint augusztus végén jön a villalakó-utánpótlás. Nyilván olyan arcokat válogatnak be, akikhez képest a legutóbbi eresztés lagymatagnak számít.

(Alekosz tényleg magáévá tette?)

Sosem volt olyan könnyű lázadni, mint most: a sorsukkal elégedetlen huszonéveseknek elég közölni otthon, hogy jelentkeznek a VV5-be, és a szülők agyában lejátszódik az, amit kamaszévek során még a legdurvább húzásokkal sem sikerült elérni. „Szegény gyerek! Csakis az én hibám lehet! Hol rontottam el?” – rebegi szemlesütve a sok leendő Szandika-anyuka, majd amikor az RTL Klub kisminkeli és fölruházza a beszavazósóra, fordul a kocka.

Sajnos a bajból jött és bajba jutott plasztikcica kockája aligha fordulhat ilyen könnyen.


Még több cikk:

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s