Előre megvan a Való Világ negyedik győztese?

Láttad, hogy a legutóbbi párbaj előtt egy órával közzétették a végeredményt? Láttad, hogy Jerzy nadrágja egy magasröptű monológ kellős közepén színt változtatott? Láttad, hogy megszakították az élő adást, amikor Gigi arról számolt be, hogy kamu volt a szállodai történet? Elhiszed, hogy a Való Világ egy bazinagy átverés?

Lezsírozott beszavazások, szerződtetett színészek, kitalált forgatókönyv, műkonfliktusok, látszatjátszmák, beépített vendégek és párbaj előtt hetekkel búcsúzkodó szereplők… A VV negyedik szériájának novemberi indulása óta minden héten kiderül egy újabb turpisság a nézők szerint. Névtelen levelek kószálnak a neten, amelyekben állítólagos RTL-munkatársak töredelmes vallomásai állnak. A részletek eltérnek, egyvalami azonban közös bennük: mind arról számol be, hogy tömeges hülyítés áldozata a magyar nép.

Vajon "be van folyásolva"? | Fotó: nagyrészt RTL Klub

A leghihetőbb vélekedés szerint azt tartják bent a villában, aki a legmagasabb nézettséget hozza. De akkor miért esett ki Olivér, aki ösztönösen gerjesztette a balhékat, és Szandika, aki plasztikázott pucérságával és keresetlen lelki egyszerűségével üstökösként robbant be a Google keresőkifejezéseinek legnépszerűbbjei közé? A másik elképzelés az, hogy a versenyzők előre meghatározott időt töltenek a bekamerázott falak között. Elvégre Olivér, Gombi és Szandika is látványosan megkattant, mielőtt kiköltözött volna.

Ráadásul több kínos elszólásnak tanúi lehettünk: Alekosz az összecsapás előtt tett kijelentéseket arról, hogy milyen lesz a benti élet a gegmester barátja nélkül, Gombi meggyőződéssel állította, hogy hamarosan nekilát a kis Picúr legyártásának, Szandika pedig kiválasztásának percében hazaüzent Sanyinak, hogy készítse elő otthon a kacsás takarót. Ráadásul egyikük sem volt valami izgatott a végső harc során, pókerarccal vették tudomásul a vereséget. Igaz, az adás végére a szőke bombázónál mintha múlni kezdett volna a lónyugtató hatása, mert csak összehozott egy jó kis féltékenykedős-ordibálós balhét, miután megpillantotta a nézőtéren a Sanyi mellett pózoló hölgyet.

Bécinek már a válogatáson megmondták, hogy győzni fog.” „Alekosz már nyár végén azt mondta a csajoknak: egy leendő hírességgel randiznak.” „Az utolsó órában már nem lehetett SMS-t küldeni rá, ezért esett ki Kristóf.” „Minden villalakónak van egy-két bomba bulvársztorija. Ha valakiről minden kiderül, nem érdekes többé, mennie kell.” „Amit az esti összefoglalókban látunk, nem más, mint szappanopera, és azt küldik haza, akinek nincs türelme ugyanazt a jelenetet eljátszani hatszor.”

(Még több Való Világ témájú cikk itt!)

Te melyiket hiszed el? Akármi legyen is az igazság, tény, hogy a három korábbi szériát olyanok nyerték, akik nem sok vizet zavartak a villában. Kilenc évvel ezelőtt a jellegtelen Szabolcs alaposan elverte az azóta is hírességnek számító Majkát. 2003-ban Szilikonos „Nagy Ő” Anikó maradt alul a végén a szürke Lacival szemben. Legutóbb pedig a semmilyen Milo zsebelte be a főnyereményt a tipikus szépfiú, Leo elől.

Ha a Való Világ háza táján mindent az érdekek mozgatnak a nézők helyett, akkor miért nem tudott eddig olyan győzni, aki legalább néhány hónapig még eladható celebnek?

5 Comments

 1. Szerintemm az égész nincs meg tervezve mert ha olivér vazzsajöt volna a vv4 villájába akkor teljesen kilet volna készülve idegileg és csak azokat mutatták meg amik leg befolyásosab perceit mutatták meg egyszerüen ezért maradt kint és nem azért hogy a Béci erősebb bár meg lehet hogy egy kicsit csalatak a százalékokkal és visza mehetett volna Olivér a vv 4 vilájába mert azért 61 Béci= 39 Olivér százaléka és még azis meg lehet hogy Évánál csaltak én ezt nem azért mondom hogy Gigivel vagyok mert Alekosz után Éva akit legjobban szeretek mert arra mondom hogy csaltak hogy elöször ja nem utána már Gigi 51 = ÉVa 41 és utána mintha változott volna kilenc százalék de jobb szeribntem hogy Éva ment vissza a vv4 villájába sokkal szinesebb egyéniség Gigivel szenben de úgyis lehet vagy téleg meg lehet hogy azért ment Éva vissza a vv 4 villájába mert a nézők nem a takaritásra kiváncsiak hanem a folyamatos pörgésre amit Éva és Alekosz csinál vagy talán Béci és lehet hogy a szerkeztök rátettek Éva százalékaira egy talán ugy körülbelül 9 kilenc vagy ugy körülbelül 8,5 százalékkal ennyi de mégis Éva ment vissza vv 4 villájába.

  Kedvelés

 2. Ember, a helyesírásodat elnézve, te pont ahhoz a birka réteghez tartozol, aki kanyar nélkül rábukik a kertévék szórakoztató emlőire.
  Kiváló műsor …pfff

  Kedvelés

 3. Bocs nekem ez a véleményem neked meg ez és a helyesírásba is kell néha tévedni tévedni emberi Dolog na már tartom a büszkeségem hogy nem oltok le egy ilyen gyereket na erre mit szólsz paprika Jancsi Hu Éva Alekosz Hajrá gyözetek. NA ERRE MITSZOLSZ BIRKA RÉTEG VÁLASZOLJ PAPPRIIKAA JANNCCSIIKAA, ÉN AZ ÖSZINTÉT MO

  Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s