Lecsúszott tiniből milliomos Playmate

Kendra Wilkinson tizenhárom évesen ivott, drogozott, és parkban szexelt. Betépve ment iskolába, ahonnan kirúgták, majd visszaengedték, de később a kisegítő intézményen kívül megjárta a bolondok házát is. Most viszont boldog, sikeres, gazdag. Hogy csinálta?

„Minden lány kábé egy percig lovagolt Hefen” – valami ilyesmi volt a Sliding Into Home című könyv előzetesében, és miután visszatettem helyére a szemem, elhatároztam, hogy megrendelem az egykori Playboy-nyuszi életrajzi művét. Nem mondja komolyan, hogy Hugh Hefner, a nyolcvanas öregúr halomra dugja a csajokat? Meztelen bombázók ide, potencianövelő szerek oda, majdnem kelet-európai kiscsajként tengerentúli legendának tartottam a magazinalapító munkásságának ezen epizódját.

Kendra szája úgy maradt – munkahelyi ártalom. | Fotó: okmagazine.com

Mígnem potom huszonöt dollárért megérkezett a keménykötésű, rózsaszín borítójú kötetecském, rajta a bájosan mosolygó, pink ruhás Wilkinson kisasszony képével. Az első fejezetek után már nem a Playboy-mágnás túlzott szexuális aktivitása volt a legérdekesebb.

A családi fészket alkalmi szálláshelynek használó, majd végleg lelépő apuka, a szörnyű kór miatt eltávozó kis barát, a szigorú anya ellen szegülő, egyre deviánsabb viselkedés története sokkal olvasmányosabb annál a fél oldalnál, amely a pazar villa orgiáit taglalja. Na jó, bevallom, az utóbbi részt kétszer olvastam el a biztonság kedvéért, hátha félreértettem. De nem, az öreg Hefner tényleg felpróbálja az összes nála lakó nyuszikát.

A három hivatalos asszonyka plusz Hef, a régi család. | Fotó: allmoviephoto.com

Kendra nem nyuszika, legalábbis sosem tartotta magát annak, éppen ezért nem viselte a jellegzetes jelmezt sem. Az egyperces fordulók azonban neki is megvoltak, mint mindenkinek arrafelé. „Olyan volt, mint egy meló” – írta az első alkalomra, én pedig megpróbáltam elképzelni, hogy milyen anyagi javak feledtetnék velem az állás hátulütőit.

Nem mintha üldözne Hugh papa, hogy ugyan, költözzek már a birtokára, de elméleti szinten azért megér egy kis töprengést a dolog. De még mielőtt pálcát törtem volna a közerkölcs szerint leszajházandó hölgyek, ezáltal a főhős fölött is, eszembe jutott, hogy mások néhány aktusnál sokkal többet képesek megtenni egy hétköznapi, akár minden luxustól mentes munkáért.

Szerelem plusz cuki kisbaba: az új család. | Fotó: photobucket.com

A könyv felénél már megszűntek az előítéleteim, és nem kerestem szokványos összefüggéseket. A szerző azért kurvult el, mert nem volt előtte apaminta? Azért drogozott tiniként, mert nem voltak céljai? Azért feküdt le újra és újra Heffel, hogy még nagyobb celeb lehessen belőle? Azért hagyta azt is, hogy kamera kövesse minden mozdulatát a The Girls Next Door című valóságshow-sorozatban? Változtat-e valamin, ha próbálom megválaszolni ezeket? Nem hiszem. Mint ahogy arról is meggyőződtem: néha helye van a káromkodásnak egy kötetben.

Kendra élete sínre került, egy puccos golfpartin összejött a szintén népszerű NFL-játékossal, Hank Baskettel. Hozzáment feleségül, és már a nászútra vezető limuzin hátsó ülésén magáévá tette háromszor. Majd nemsokára szült neki egy „átkozottul nagyfejű” kisbabát, akit császárral kellett világra segíteni, különben szétrepesztette volna édesanyja vagináját. Hiába, a pikáns részletek néha mindenféle szépirodalomnál fölemelőbbek.

(Még több élménykritika itt!)

2 Comments

  1. Kedvenc hozzászólásom volt tőle: Kendra: Az angol királynőben és bennem sok közös van. Lányok: Micsodák? Kendra: Hát, például ugyanolyan kutyánk van :) (corgi)

    Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s