Alekosz tényleg magáévá tette Szandikát?

A döntő jelentőségű kérdésben két részre tagolódik a magyar társadalom. Egyesek szerint vitathatatlanul szexuális aktus történt misszionárius pózban, míg mások úgy vélik, a paplan alatti félreérthetetlen események ruhában, de legalábbis fehérneműben zajlottak a Való Villa falai között.

Engem igazából marhára nem foglalkoztat, hogy Alekosz valóban becsempészte-e a lompost, és ha nem, akkor a szerkesztők utasítására történt-e a nézettségnövelő cselekedet, avagy önkéntes, szórakoztató akció volt. Megnéztem a videót, jót mulattam rajta, és kész. A tévéadást ugyan nem mindig követem nyomon, de a legérdekesebb jeleneteket igyekszem figyelemmel kísérni az interneten.

Micsoda fogás! | Fotó: RTL Klub

Mert nem tudni, hogy mi történik az RTL Klub rekorddöntögető műsorában, nos, finoman fogalmazva is tájékozatlanságra vall. Lehet valaki atomfizikus vagy filozófus, ha fogalma sincs a szereplőkről, olyan értetlen fejet fog vágni egy újságosstand előtt, hogy ahhoz képest még a legelvontabb paradigmák áll-leejtő hatása is smafu. Éppen ezért kupán szeretnék csapni mindenkit, aki „undorító, mocsok, szenny, tiltsák be, monnyon le” jellegű megnyilvánulásokkal traktálja a villalakók életével foglakozó szerkesztőségeket. Szóval én nem a kereskedelmi csatornák megnyúzott tetemeit hinteném be sóval, hanem az álszent, szemellenzős embereket tanítanám móresre.

Karácsonykor például kitettem egy videót az inform médiás portálokra, amely az Alekosz-Szandika románc előzményét, esetleg utózmányát mutatja be, magyarán egy látványos elő- vagy utójátékot. Az egész habkönnyű bulvár, ami olyan távol van a pornótól, mint Makó Jeruzsálemtől. Csillagászati nézettség, sok „Facebook like” és néhány hozzászólás igazolta vissza, hogy az anyagnak hírértéke van, méghozzá nem is akármilyen. Vitatni fölösleges, tiltakozni gyerekes. Még a váltótársam, Nagy Zsófi által említett réminformációkat is lenyomja az ilyesmi.

(Így nézett ki VV Szandika a műtétek előtt)

Ennek ellenére egy úr a következő, kissé kapkodva írt üzenetet küldte el a Szabolcs Online-nak: „Unalmas hogy nem lehet egy értelmes híreket úgy végig nézni, hogy közbe ne Lássam ezt a beteg műsorral kapcsolatban híreket! ez nem hírforrás!” Én pedig majdnem válaszoltam neki a céges postafiókomból, hogy legyen szíves jelentkezni a legközelebbi általános iskola alsó tagozatánál egy kis ismeretfrissítésért, meg a jó édes anyukájánál némi álszentség elleni nevelésért. Bár attól tartok, mindkettőhöz késő van már.

23 Comments

 1. A végén az intonáció hibátlanul utal a megjátszásra… :P Olyan, mintha betanult szövegként mondaná fel, hogy mennyire kívánja, aki egyszer is volt már ilyen helyzetben, az tudja, hogy pasi ha kanos, nem ilyen hanglejtést használ:P
  Szandikán nem kell meglepődni, ő buta és kész.

  Kedvelés

  1. öö, én nem volnék annyira biztos benne, h szandika buta. az érvényesüléshez való esze megvan (legalábbis most úgy tűnik… ha jövő ilyenkor is celeb lesz, akkor bizonyítottnak tekinthető). annál több meg minek? @=)

   Kedvelés

 2. Forgatókönyv és pénz ide vagy oda, nem tudom hogy lehet valakinek ingerenciája dugni vagy dugás szimulálni ezzel a kacsacsőrű emlősre hajazó valamivel.

  Kedvelés

 3. NA VÉGRE, sikerült megnéznem, tegnap nem töltött be az a szar. Sztem annyi volt, hogy kiscsóka be akarta csempészni a lompost, de végül csak a csaj combjai között kirázta magának a kisalekoszt, legalábbis elkezdte, nem tudom, befejezte-e. De tutira nem volt meg a fullextra. Az “úgy kívánlak” meg tényleg elég hiteltelenül hangzott – kis barátunk nem Szandikát kívánta, hanem a dugást… nagy különbség, bár neki valszeg nem. Ha te mutatsz hajlandóságot, akkor épp téged kíván. :)

  ps.: Miért húz fel engem a “nem lesz semmi baj” duma???

  Kedvelés

  1. “Ha te mutatsz hajlandóságot, akkor épp téged kíván.” <- köszi, épp az imént táplálkoztam, és bár tudom, h ez tulajdonképpen általános alany, majdnem visszabüfiztem a kaszinótojást @XD

   ps.: mert az a félig még gólyahívő tinik kedvence.

   Kedvelés

   1. Na igen, engem sem pörget fel a jó Ale bácsi, mi több!…

    Ám tény, hogy amikor egy pali a “semmi baj nem lesz” dumával jön, általában vmi rohadtul önző dologra készül: pl. gumi nélküli dugás szűzlánnyal, gyors beleélvezés a nőbe önérdekből, megszakítás nélküli közösülés védekezés nélkül, hőstett kihirdetése haveroknak utána és a többi. Ehhh.

    Kedvelés

    1. hjaj, az a fránya férfitársadalom… pedig ezen nincs mit dicsekedni, szandika engem is lecummantana élő adásban, ha szereznék 1 fölcsatolható műbrokit. az lenne csak az igazi show!

     Kedvelés

     1. Már készül fejben a cím a témához: “Sokk! Lecummantotta a plasztikcsöcsű reality-sztár a segédszerkesztő-óriás műbrokiját! Videó!” Sajnos a “leszopta” szót tiltja a hírkereső, csakúgy, mint a “faszt”. Teszteltem mindkettőt már.

      Az “óriás” meg onnan jön, hogy egyszer szerkünk egyik tagja felolvasott egy hírt két nóném lúzerről, ami szaftos volt.
      én: Kik ezek? Színészóriások? (így nevezzük a címben a senkiket)
      ő. Nem, az egyik rendezőzseni.
      :DDDDDDDD Azóta nálunk mindenki gyakornokóriás vagy szerkesztőzseni. :DDD

      Kedvelés

     2. bazz, énis kérek a fájdalomcsillapítódból @XD egyébként hozzájárulok az anyag közzétételéhez, ha csak deréktól lefelé látszom, és garantálod, h senki sem küld a blikkbe lesifotót 10 ezerért! szerény statisztikáim szerint 1 olyan cikk, aminek a címében benne van h Szandika, már eleve rekorddöntögetésre ítéltetett, mindenféle überszexuális videó nélkül @=P btw ezt kapd ki!

      Kedvelés

 4. Hihetetlen,hogy felnőtt,író-olvasó emberek azzal foglalkoznak,hogy egy pontagyú,egysejtű faszkalap felhúzta e ezt a műanyag retket,aki lábon kihordta az agyhalált…

  Kedvelés

 5. Hmm… szerintem szánalmas. Azzal pedig egyetértek hogy erősen forgatókönyv “szaga” van ennek az egész jelenetnek. Szerintem ez az egész VV-halálra van ítélve, persze nem Magyarországon. Itthon mindig lesz valaki aki nézze, amíg van TV, meg pénz a villanyszámlára, mindig lesz nézettsége ennek a szennynek.
  Egyetlen egy részt volt balszerencsém látni, karácsony után, pont elég volt. Átlátszó és túljátszott szerepek, egyszerű hétköznapi emberekre erőltetve.
  A legjobban talán az “tetszett” amikor jöttek a karácsonyi üdvözlő videók a családtagoktól. Mindegyikben benne volt a következő mondat: nagyon büszkék vagyunk rád hogy bekerültél! Ha ez tényleg akkora büszkeséggel tölti el az embereket hogy hülyét csinálnak magukból és a közeli hozzátartozókból, akkor gratulálok minden ilyen nézőnek és játékosnak! Valamint sajnálom hogy eddig Magyarország színvonala, mert ugye a csúcsokat már mind megdöntötték, de mélységeket még mindig találni dögivel!

  Kedvelés

  1. angliában lement már vagy 11 big brother, szóval nem az alapvető kukkolásvágy egyedi nálunk, hanem tényleg az a fajta furcsa élvezet, amit a (majdnem) baszó emberek látványa okoz. “nyugaton” az első szériák után inkább az emberi kapcsolatok alakulásán volt a hangsúly, de egy ilyen posztszoci országban (vagy posztkommunista, ki mit tanult az iskolában / otthon) még néhány évtizedig az ordenáré meg a deviáns lesz a menő. mert jó nézni, és jó, h lehet ilyet nézni, méghozzá legálisan, sőt társadalmi napirendi témaként föltüntetve.

   ps.: a vv licenszét megvették a szlovákok, de ők annyira nem díjazták, mint mi, mert csak 2 szériát bírtak ki.

   Kedvelés

 6. Szerintem nagyon jófej az alekinnyó de azért annyira nem hogy össefeküdj vele.Bár kitudja hogy ott mitörtént meg minem csak te és az Alekosz.PUSZI

  Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s