Megrontották szegény Nyuszómuszót

Balesetek, természeti katasztrófák és politikai hírek mindennap vannak. Néha nem érdekelnek minket, néha elszomorítanak, esetleg fölháborodunk rajtuk, de lényegében megszoktuk őket. A vadonatúj, Nyuszómuszó kategóriájú sztorikra azonban egyöntetűen képesek vagyunk csorgatni a nyálunkat.

A bulvár csodája, hogy egy-egy vélt vagy valós eseményt fölkap, és aztán ganajtúró bogárként tologatja annak összes előzményével és utózmányával együtt. Gregor Bernadett és Magyar Attila kapcsolata épp ilyen. Istenien meg lehet botránkozni rajta, hogy a házas, kétgyermekes szexbomba rámászott a bankos reklám szintén foglalt nyámnyilájára, mert ugyebár fordítva elképzelhetetlen a dolog.

Hol vagy, Nyuszómuszó? | Fotó: Playboy ft. tempty

A két megcsalt fél, az eltartott táltos és a netes társkeresőn fölcsípett háromszoros édesanya megadó magatartása csupán cseresznyeszem a feketeerdő-tortán. A józan ész és a büszkeség diktálta sürgős lelépés helyett mindketten visszavárják csapodár hitvesüket, így a hűtlenek ellen érzett pulykaméreg mellett rögtön jut egy kis csípős szánakozás is a médiafogyasztóknak.

Az egyik lap szerint a férfifaló színésznő és Nyuszómuszó megerősítette a kapcsolatát, a másik pedig azt írja, hogy a szemüveges pasas csupán fél év szabadságot kért a nejétől, harmadik ármánykodása nélkül. A hirtelen szinglivé vált Mónika „selyemsál volt a motoros férje nyakán”, ezért a fuldokló Magyar úr levegőért kapkodva költözött el, hogy végiggondolja az életét. Az meg részletkérdés, hogy vajon a néhai páratlan operaénekes lányán elmélkedik-e, vagy egyedül a kanapén.

Ami igazán számít, hogy ismét jól értesültnek érezhetjük magunkat két ember életében, és ítélkezhetünk fölöttük. Kioszthatjuk a csábító, az áldozat, a megcsaló és a megcsalt klasszikus szerepét, az újságírók pedig kedvükre csemegézhetnek az érintettek korábbi történeteiből. A Nagy Zsófi által említett kisvárosi kurvák hétköznapi tragédiája pedig tejszínhabbal is csak néhány sorra jó.

Azt bezzeg újra meg lehet írni fél oldalon, hogy Gregor Bernadett miként tette vagy nem tette magáévá többek között Erdélyi Lászlót, Zámbó Jimmy-t és Geszti Pétert. Mint ahogy Magyarné Gombás Mónika és Nyuszómuszó hihetetlenül huszonegyedik századi, internetes megismerkedése szintén megér még egy misét.

A tizenötödik címlap után viszont hiába kiabálja a világba bárki, hogy hé, engem ez az egész már nem is érdekel, a kutya sem fogja meghallani. Ez van, ezt esszük, ezt főzte a média.

4 Comments

 1. Szerintem a Damu bilincsben most többet hoz, Nyuszóék körül sztem hamar elcsitulnak a hullámok. Az “eltartott táltos” (sírva röhögök) még szép, hogy várja vissza, valamiből élnie is kell!(Ha kicsit frissebb kiadás lenne, én befogadnám: keresek én rá, ha mos-főz-takarít… kaján kurva sokat lehet spórolni.) A csúcs viszont az, amikor 30 fölöttiek különköltöznek, mert “szeretnék megtalálni önmagukat…” – ezt miért mindig 2-3 gyerek után találják ki? Legalább csak simán szakítanának vagy válnának…

  Kedvelés

  1. “kaján kurva sokat lehet spórolni” <- én meg ezen röhögök sírva @XD

   damu nekem egyébként annyira ellenszenves, h csak címet meg leadet olvasok a róla szóló híreknél. persze, nem azt mondom, h "előre megmondtam, milyen szemétláda", hanem egyszerűen az arcberendezése lapozásra / továbbkattintásra sarkall. de mivel a perverz ízlésem ritkán esik egybe a többségével, el kell ismernem, h kattgyanúsabb az ő története.

   Kedvelés

 2. Nagyon jól felépített a cikk, a szavakat csak úgy pakolgatja egymás mellé és valami fantasztikusan jól csinálja… Újságírónak való:)

  Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s