Parázik a pucér politikus

A híradós nőknek tilos az oldalt csuri meg a pántos felső, a politikus férfiak viszont akár meztelenül is mutogathatják magukat.

Az élet ilyen igazságtalan, és hiába mondanám váltótársamnak, Nagy Zsófinak, hogy felőlem akár macis flanelpizsamában is mondhatná a legvéresebb híreket, ha egyszer fejmosást kapott a „helytelen” megjelenés miatt. Knapp János, Esztergom fideszes alpolgármestere viszont megúszta egy ejnye-bejnyével a frissiben nyilvánosságra került, házipornó jellegű fotóinak ügyét.

Répát bírod? | Fotó: pina.hu feat. tempty

De miért is ne úszta volna meg? Otthon, a négy fal között mindenki azt csinál, amit akar. Használhat extrém kiegészítőket, szerezhet annyi partnert, mint csillag az égen. És igen, megkérheti a haverját, hogy fényképezze le, amint épp egy sűrű szőrzettel megáldott hölgyet kényeztet. Szabad világban élünk, a szex csak ritkán tabu. Mégis rengeteg kérdésre és ellentmondásra világít rá egy-egy ilyen ügy. Külön lehet-e választani egy ember magánéletét a szakmai életétől? Aki rávágja, hogy igen, gondoljon bele: mi történne, ha a saját munkatársáról, esetleg főnökéről látna intim felvételeket?

Bevallom, aligha tekintenék úgy az illetőre, mint azelőtt. Ha ránéznék, visszafojthatatlan vigyoroghatnékom támadna, és az íróasztal mögött ülve is a négykézláb pajzánkodó szerencsétlent látnám benne. Ez pedig nem tesz jót a munkahelyi légkörnek, mert az egymás iránti tisztelet alapvető szabályát sérti meg. De ki követi el a sértést? Aki lesütött szemmel somolyog?

Aki biztosítja az amatőr pornóst az együttérzéséről, hogy aztán annak háta mögött halálra röhögje magát? Vagy aki undorítónak bélyegzi az ominózus képeket, de azért mindennap megnézi őket legalább hatszor? Esetleg maga az áldozat volna a tettes is egy személyben, mert meztelenül pózolt? Utolsó lehetőségként pedig haragudhatunk arra, aki visszaélt a felvételekkel – ám ez sántít valamelyest, hiszen ha el sem készülnek, nincs mivel visszaélni.

Micsoda albumcím! | Fotó: pina.hu

A magyar társadalom néhány szakma esetében már ítélkezett erről. Több olyan fiatal tanárnő esete is rémlik a bulvársajtóból, akinek meztelen fényképén saját tanítványai csámcsogtak. Nekik új életet kellett kezdeniük, lehetőleg minél messzebb. Egy adminisztrátor hölgy ügye szintén beugrik, rá ugyanez a sors várt, miután egy iskolában tevékenykedett. A pucérkodás tehát nem fér össze az oktatási intézmények légkörével. Még akkor sem, ha informatika órán fű alatt terítékre kerül a téma legjava.

Most meg ugyebár itt van ez a politikus úr, akinek a tíz évvel ezelőtt készült képeit egy lolkabolka becenevű felhasználó közzétette a pina.hu elnevezésű, már-már mikszáthi címet viselő portálon. Ezért le kellene mondania? Csekélyebb blamázsért is hullottak már fejek a politika sokat látott porondján. Az viszont látható, hogy Knapp János nagyon örül a férfiasságának. Örüljünk hát neki mi is!

1 Comment

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s