Szoptatás politikus módra

Rajzó Ildikó rendhagyó módon gondoskodott arról, hogy az egész ország megismerje a nevét. A politika mellett ugyanis kismamáknak szánt fehérneműk forgalmazásával is foglalkozik. Ez aligha volna érdekes, ha nem ő maga pózolna második csemetéjének természetes táplálása közben a reklámfotókon. Így hát boldog-boldogtalan megcsodálhatja a badacsonytomaji fideszes polgármesterjelölt keblét.

„A városban ezek a képek nem ismertek” – mondta a hölgy, mire a társadalom netező része egyöntetűen szisszent föl. Hiszen ami egyszer fölkerül a világhálóra – ráadásul egy webáruház főoldalára -, az pillanatok alatt elterjed. Pláne, ha ekkora ügyet csinál belőle a Nagy Zsófi által tegnap bemutatott, gonosz, pályakezdőket ingyen dolgoztató sajtó. De miért is ne csinálna, ha egyszer mellről van szó? Az pedig olyan csodafegyver, amely bárhol és bármikor az egekbe szökteti az olvasottságot.

Számít a csomagolás.

“Mellbedobással győzhet a Fidesz” – írták kicsit balról, nagyon jobbról pedig kijelentették, hogy „Szoptató anyára gerjednek a balos újságírók”. A pártatlan politológus szerint viszont semmi gond a képekkel, mert egy kétgyermekes családanya mindenképpen hiteles a közélet porondján. Az őszi önkormányzati választások kampánya tehát javában zajlik.

Az érintettek szidják egymást, plakátokat tépnek le, és úgy dobálják egymásra a sarat, mintha az volna a világ legélvezetesebb dolga. Soha jobbkor nem jöhetett volna egy ilyen ellentmondásos sztori, amiről mindenki azt gondol, amit akar. Én például úgy vélem, hogy ennyi erővel a szülést is dokumentálhatták volna, méghozzá premier plánban, puncira kiélezve, ahogy kell. Mert ugyebár az sem pornó, hanem egy természetes folyamat része, akárcsak a szoptatás. Viszont intim, és nem tartozik senkire. Habár jó áron el lehet adni annak, aki erre gerjed.

Kell ennél jobb reklám? | Fotók: angilure.hu

A lényeg, hogy ebben a pillanatban döbbentem rá: nem is foglalkoztam a „fideszes” jelzővel, csupán nőként alkottam véleményt. Ha narancssárga szívű badacsonytomaji választópolgár volnék, azt hiszem, a legkevésbé sem befolyásolna a melles eset. Ugyanígy megállapítanám, hogy talán nem kellett volna cicit villantani, kedves Ildikó. Az ikszem azonban odaadnám, mert a politikusi munkához csöcs ugyan nem szükséges, de sosem árt, ha az ember jól tud szoptatni.

2 Comments

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s