Szüzesség eladó

Az árvíz miatt elnéptelenedett házak fosztogatóiról és a rájuk kiszabott, példaértékű ítéletről írt Nagy Zsófi tegnap. A tolvajok letöltendő börtönbüntetést kaptak néhány ezer forintnyi fémlemezért, de a bíró helyében én bónuszként meg is etettem volna velük a zsákmányt. E sztori nyomán fölfedeztem egy közös vonást a bűnözőkben és az áldozatokban: mindannyiuknak pénzre van szüksége, méghozzá jó sokra, s jó gyorsan.

Ezt a problémát eddig csak uzsorások segítségével lehetett ideig-óráig orvosolni, végtagvesztés és egyéb súlyos sérülések veszélyét vállalva. Most azonban egy tizennyolc éves, északkelet-magyarországi leányzó rájött a lehető legegyszerűbb megoldásra: harmincmillióért árulja a szüzességét.

Fotó: Tabu.tv

Szívhez szólónak szánt videóban meséli el, hogy édesanyja másfél évvel ezelőtt svájci frank alapú kölcsönt vett föl, ami bedőlt, és a havonta visszafizetendő összeg a duplájára nőtt. Mindjárt jönnek a végrehajtók, és elvisznek mindent. Így hát az értelmes beszédű tini inkább szétteszi a lábát, összeszorítja a fogát, és odaadja magát az első nagylelkű jelentkezőnek. Nemre és korra való tekintet nélkül. Tehát hölgyek is pályázhatnak bátran, csak otthon ne hagyják a megfelelő segédeszközt, mert olyasmi nélkül bizony a szüzesség megmarad, és újra eladható lesz.

Az ötlet amúgy korántsem új keletű, külföldön számtalan példa akadt már rá. Egy tizenkilenc esztendős, mozgássérült ausztrál lány is áruba bocsátotta a testét, méghozzá ugyanott, ahol a magát Miss Springnek nevező magyar kishölgy is próbálkozott: az eBay nevű internetes piactéren. A melbourne-i csaj olyan képekkel illusztrálta hirdetését, amelynek láttán minden jóérzésű embernek elszorul a szíve. Kicsavarodott, rendellenesen fejlődött végtagok, furcsán tartott fej, torz arckifejezés és tolószék. „Rajtam minden perverz vágyad kiélheted, hiszen semmit sem érzek” – tette hozzá, én pedig azóta sem láttam ilyen durva dolgot a világhálón, pedig az aztán tele van mindenféle finomsággal.

Fotó: eBay.com

A többi hasonló, túlnyomórészt tengerentúli eset tanulmányaikat finanszírozni óhajtó diáklányokról szólt, akiknek egyetlen lehetőség az egyetemre a fránya prostitúció. Mielőtt azonban elgondolkodnék rajta, hogy hazánkban akad-e ilyen elvetemült lélek, aki cédának áll pusztán egy diplomáért, már eszembe is jut a válasz: havonta lehoz valamelyik női magazin egy sorsinterjút valami felsőoktatásban járatos konzumhölggyel. Csak azt nem értem, hogy miért háborodnak föl egyesek a „minden nő kurva” klisén, ha lépten-nyomon két lábon járó bizonyítékokba ütközünk.

2 Comments

 1. Természetesen én sem vagyok a prostitúció híve, de szerintem sokak nem jókedvükből kényszerülnek “áruba bocsátani a testüket” – ahogy a cikk szerzője írja.

  Ez a szegény ausztrál lány (pláne mivel semmit nem érez) is nyilván mindent megpróbált, mielőtt erre a lépésre szánta el magát, de nem látott más lehetőséget a pénzkeresetre.

  A felsőoktatásban tanuló “konzumhölgyek” is valószínűleg szívesebben vennének egy ösztöndíjat, de azt nem olyan könnyű megszerezni. Most én is hasonló cipőben járok, felvettek egy elismert külföldi egyetemre, de támogatást nem kapok, hitelt pedig nem adnak sem a magyar, sem a külföldi szervezetek. A mostani helyzet alapján úgy néz ki, hogy itthon kell maradok, hiába dolgoztam éveken keresztül ezért. (Remélem, azért nem így lesz, de egyelőre nem tudom, hogy honnan szerezhetnék több millió forintot.)

  Aki kicsit elszántabb/kevésbé finnyás, mint én, az könnyen lehet, hogy úgy gondolja, hogy azért, hogy az élete következő szakaszában jól élhessen, most be kell vállalnia egy év rosszat.

  Bevallom, én sem látok igazán más lehetőséget, hogy ekkora összeget összeszedjen az ember. Most ezt nem kell félreérteni, én nem fogok elmenni escortlánynak, de teljesen megértem azokat, akik nem látnak más utat.

  Inkább a felelős szerveket kellene szidni az ilyen lányok helyett, akik nem biztosítanak elegendő támogatást ilyen célokra. (Meg az olyan nőket, akik azért mennek el prostinak, hogy vehessen a csivavájának Gucci mellénykét.)

  Kedvelés

  1. először is drukkolok, h sikerüljön lóvét szerezned. másodszor: aki “bevállal egy év rosszat”, többnyire benne is ragad, mert mint írtad, más esély nincs, amivel annyi idő alatt szép summát lehet keresni. harmadszor: az én megítélésemben (nem ELítélésemben) semmi különbség nincs azt illetően, h egy nőnek kenyérre vagy csivavamellényre kell a pénz. kell és kész, fel tudja áldozni a testét és az érzéseit, h megszerezze. ez egy olyan lelki alkatot feltételez, ami számomra mindig is érdekes lesz, a szó nem negatív, hanem kíváncsi értelmében.

   Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s