Kanos-Kovács Lázár kálváriája

Míg a Balaton váltótársaim vidámságától hangos Nagy Zsófi tegnapi élménybeszámolója szerint, a bulvársajtó egy sármos sztárséf félrelépésétől visszhangzik. De úgy, mintha július vége óta az összes „szennyzsurnaliszta” Tihanyba költözött volna. Történt ugyanis, hogy egy Bé Andrea nevű huszoneleji hölgyike kiállt a nyilvánosság elé, pénzt és ismertséget követelve lassan kétéves kisfiának apukájától, a főzőműsorokból ismert Kovács Lázártól. A bökkenő csupán annyi, hogy a kedves papa tisztes családfő, szép feleséggel és két csemetével.

Erre itt ez a szegény kis nő, aki fiatal, naiv, csinos, ráadásul jelest kapott a modelliskolában etikából. Ő nem tett semmi rosszat, csak odaadta magát egy hevesen udvarló, jóképű celebnek. Aztán Andika megtudta, hogy a pulyát nem a gólya hozza. Becsúszott ifjabb kettesszámú Lázárka – az elsőség a szakács házasságban született fiáé -, és a nép egyszerű lánya várta, hogy mikor hagyja el nejét a körszakállas Casanova. Ez természetesen nem következett be, sőt, Kovács úr otthon bevallotta a balkézről született gyermekét, aztán lelépett a famíliával Amerikába, hogy szőke zavaró tényezők nélkül helyreálljon a családi béke.

Mégsem lőttek az idillnek. | Fotó: kovacslazar.hu

Határozottságának zálogaként a plakátokon oly mosolygós sztár könyörtelen képpel kipenderítette Bé kisasszonyt az addig finanszírozott albérletből, és részben megvonta az anyagi támogatást a nőtől, bár ennek részletei egyelőre homályosak. A lényeg, hogy a megesett leányanya a nép haragjával akart föllépni egy makulátlannak látszó médiaszemélyiség ellen. „Napbarnított volt, nagyon jóképű, és úgy mosolygott, ahogy csak a legsármosabb pasik tudnak” – nyilatkozta ártatlanul Andrea, aki eleinte név meg arc nélkül adta magát a sztorihoz, ám néhány nap elteltével már címlapon pózolt a bűnjelként szolgáló kisdeddel.

A többéjszakás kevésbé ciki? | Fotó: Best

A Lázikának becézett csöppség kétségtelenül cuki, bár szüleit elnézve a belső értékeket illetően jóval szerencsétlenebb helyzetből indul társainál. Mert bármelyik házasság elromolhat, bárki csinálhat hülyeséget, és bárki félreléphet. A sajtóval sincs gond, hiszen csak igyekszik maximalizálni a szaftos témában rejlő példány- és kattintásszámot. Igaz, félő, hogy a következő kovácslázáros címlapnál lehányom az újságot, de biztos bennem van a hiba. Meg abban a lányban, akinek nem volt elég esze, meg ötszáz forintja óvszerre.

6 Comments

 1. Arra buzdít a lap, ahogy elolvastad, “szólj hozzá” megteszem.
  Az író azt hiszem elfogult, nem járt utánna a dolgoknak és úgy állítja be Kovács (celeb?) Lázárt, mint a megtestesült igaz magyar családapát, akit csupán a szereplésvágy hajtotta szőkeség be akar sározni. Azzal fejezi be a szerző, idézem: “akinek nem volt elég esze, meg ötszáz forintja óvszerre.”
  Már megbocsájtson a világ, miért a hölgynek kelett volna lennie ennyi eszének? miért nem fedhetetlen családapánknak? Fasz feláll, ész megáll! Ugye sokan ismerik ezt a közhelyet. Lázár is így járt, mint a kiskamaszok, ha muffot szagolnak. Ő volt a nős családapa, ő nem félt a következményektől? Vagy arra gondolt, őt a közismert ripacsot majd megvédi a közhangulat? És mi van a morállal? Mi van a gerinceséggel? Elismerni hogy az övé a gyerek, eddig OK. Fizetni a felneveltetéséhez már nem az? A gyermek anyja kér havi nyolcvan ezer forintot, Lázi, nagylelküen, nem is nagylelküen, pofátlanul felkínál harmincat, mondván, nem asszonytartást, hanem gyerektartást fizet. Ejnye ejnye Lázár, mondhatom mocsok egy pacák vagy. A közvélemény számára elképzelhetetlen jövedelmedből nem telik a gyerekedre havi keresményed alig 5%-a. Menj a mocskos francba. Persze az tetszett amikor még volt éttermed, (nem tudom, hogy most van e?) elkértél egy síma hétköznapi levesért 700 forintot egy főétel, ami egyáltalán semmi extrát nem tartalmazozz, átlagosan 3-3500 ba került.
  Egyszer egy társaság meghívott az éttermedbe, (magamnak nem telett rá) és te ajánlottál (heten voltunk) egy egész malacot megsütve. Meghívóimnak nagyon megtetszett a dolog, megrendelték. Tényleg hamarosan elkészült a mű (valószínüleg elő volt készítve és csak egy balekra kelett várnod) egy gyönyörű kismalac, fantastikusan nézett ki a tálcán. Ezután jött a te műsorod. Hangosan felkiálltottál, és most bebizonyítom mennyire zsenge ez a malacka, a spanyol király szakácsa szerint, ha egy normál kistányér élével fel lehet szabdalni, akkor ez valóban fantasztikusan puha és zsenge. Majd nekiestél és valóban egy kistányérral felszabdaltad. Igaz kissé töredezett, egyenetlen, hisz nem késsel dolgoztál, de kiporcióztad. Viszont a számlakiegyenlítésnél előkaptad a filctolladat, mert pár kilós malackáért elkérted a napi bevételt fedező árat, potom negyven ezer forintot. Lázár ha meghívómnak lett volna annyi esze, hogy előre megkérdezi mennyi az annyi, nem hiszem, hogy lett voln alkalmad bemutatni mutatványodat. Ebből is látszik, mennyire gátlástalan ember vagy te, LÁZÁR. Nyúlj a zsebedbe és fizess.

  Kedvelés

  1. azért kellett volna észnél lennie a hölgynek, mert ilyen helyzetben mindig a nő az, aki megszívhatja, aki teherbe eshet, aztán pedig mehet abortuszra, vagy nevelheti a kicsit apuka nélkül. a férfiaknak az ilyesmi valahogy plusz egy trófeát jelent, a csajoknak meg szégyent.

   (a hozzászólásod többi része egyébként tanulságos, köszönöm.)

   Kedvelés

   1. A hölgy állítja, hogy nem egy éjszakás liezol volt. Lázár lakást bérelt, házasságot ígért. Férfiszemmel megítélve jobb nő mint a feleség. (én így látom)
    Mostanában nyilatkozta, hogy nem akart gyereket, ezért szedte az antibébi tablettát. Ennek ellenére megtörtént a fogamzás, mert egy szerencsétlen véletlen folytán ebben az időben vese bántalmai okán kapott egy gyógyszert, melynek lehetnek olyan hatásai, hogy semlegesíti az antibébi tabletta hatását. Ez történt ebben az esetben is.
    A hölgy egyáltalán nem erőszakos, csak fel akarja nevelni a gyerekét, és normális különélés esetében a bíróság megállapítja a gyerektartást. Lázár esetében ha a dolog odáig fajulna, a bíróság megítélheti a havi jövedelme akár 30%-át is, vagy pausálét számít ki és akkor azt kell fizetni a gyerek 18 éves koráig, vagy amíg iskolába jár.
    Namár most Lázárunk bevallása szerint, havi több mint 1 milliót hoz össze. Kérdezem, nem ki kellene csengetni a 80 at, és nem szívózni?
    Azt mondja a cserbenhagyott, egyenlőre nincs pénze ügyvédre. De figyi meg hamarosan előkerül egy sztárügyvéd aki ingyen megcsinálja neki az ügyet, ez qrva jó reklám neki. Oszt mehet Lázár a francba, hülye zsugori.

    Kedvelés

 2. Legújabb! Most olvasom az RTL honlapján, tegnap két ismeretlen megverte az utcán Andreát, és a gyereket is bántalmazták. Elvették értékeit, mert a mobil telefont akarták igazából megszerezni. Arcul csapták a lányt, kikapták a táskájából a tárcáját telefonját. De rábasztak mert az aznap vásárolt új telefont vitték el, nem a régit amin a bizonyság igazoló Lázár írta sms ek vannak. Ez azért már rendőrségi ügy, főleg ha Lázár áll mögötte.

  Kedvelés

  1. ja, azzal egyébként maradéktalanul egyetértek, hogy lázárnak illene a pénztárcájának megfelelően fizetni, ha már így alakult. a verekedős sztorit pedig egyelőre nem tudom hová tenni, mert a szakácsnak nem érdeke, hogy egy ilyen üggyel hozzák összefüggésbe a nevét, és a csajnak sem, hogy ilyet hazudjon. a telefonról pedig simán el lehet menteni a képeket, sms-eket, akármiket, tehát azt sem értem, miért tekintenek rá egyértelmű bizonyítékként. szóval lesznek még itt meglepetések… csak legyen türelmem elolvasni az arról szóló cikkeket, mert lassan már arra sem kattintok rá, ha óriási betűkkel ordítják a pofámba, hogy andreának farka van, vagy valami hasonló.

   Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s