Míg a Balaton váltótársaim vidámságától hangos Nagy Zsófi tegnapi élménybeszámolója szerint, a bulvársajtó egy sármos sztárséf félrelépésétől visszhangzik. De úgy, mintha július vége óta az összes „szennyzsurnaliszta” Tihanyba költözött volna. Történt ugyanis, hogy egy Bé Andrea nevű huszoneleji hölgyike kiállt a nyilvánosság elé, pénzt és ismertséget követelve lassan kétéves kisfiának apukájától, a főzőműsorokból ismert Kovács Lázártól. A bökkenő csupán annyi, hogy a kedves papa tisztes családfő, szép feleséggel és két csemetével.

Erre itt ez a szegény kis nő, aki fiatal, naiv, csinos, ráadásul jelest kapott a modelliskolában etikából. Ő nem tett semmi rosszat, csak odaadta magát egy hevesen udvarló, jóképű celebnek. Aztán Andika megtudta, hogy a pulyát nem a gólya hozza. Becsúszott ifjabb kettesszámú Lázárka – az elsőség a szakács házasságban született fiáé -, és a nép egyszerű lánya várta, hogy mikor hagyja el nejét a körszakállas Casanova. Ez természetesen nem következett be, sőt, Kovács úr otthon bevallotta a balkézről született gyermekét, aztán lelépett a famíliával Amerikába, hogy szőke zavaró tényezők nélkül helyreálljon a családi béke.

Mégsem lőttek az idillnek. | Fotó: kovacslazar.hu

Határozottságának zálogaként a plakátokon oly mosolygós sztár könyörtelen képpel kipenderítette Bé kisasszonyt az addig finanszírozott albérletből, és részben megvonta az anyagi támogatást a nőtől, bár ennek részletei egyelőre homályosak. A lényeg, hogy a megesett leányanya a nép haragjával akart föllépni egy makulátlannak látszó médiaszemélyiség ellen. „Napbarnított volt, nagyon jóképű, és úgy mosolygott, ahogy csak a legsármosabb pasik tudnak” – nyilatkozta ártatlanul Andrea, aki eleinte név meg arc nélkül adta magát a sztorihoz, ám néhány nap elteltével már címlapon pózolt a bűnjelként szolgáló kisdeddel.

A többéjszakás kevésbé ciki? | Fotó: Best

A Lázikának becézett csöppség kétségtelenül cuki, bár szüleit elnézve a belső értékeket illetően jóval szerencsétlenebb helyzetből indul társainál. Mert bármelyik házasság elromolhat, bárki csinálhat hülyeséget, és bárki félreléphet. A sajtóval sincs gond, hiszen csak igyekszik maximalizálni a szaftos témában rejlő példány- és kattintásszámot. Igaz, félő, hogy a következő kovácslázáros címlapnál lehányom az újságot, de biztos bennem van a hiba. Meg abban a lányban, akinek nem volt elég esze, meg ötszáz forintja óvszerre.