Buci lett az ország bűnbakja

Fejtetőre állt a CzeNaSav. Czehelszki Levente bulvár témát hozott, Nagy Zsófi pedig politikát. Nem nehéz kitalálni, melyikük szavait fűzöm tovább. Én is rákaptam a stohlbucis ügyre, de más okból, mint a mélyen tisztelt közvélemény. Ugyebár az történt, hogy egy híres színész-műsorvezető ittasan súlyos balesetet okozott, majd megkérdezte a károsultakat, jól vannak-e, és cigit kért tőlük.

Közben felhívta az élettársát, és fültanúk előtt utasította őt, hogy vigye el a balhét. Ezután, a mentőket meg sem várva, elsietett a helyszínről. Botrányos sztori, amelynek pikantériáját csak az ülésen talált üres viagráslevél és egy illegális haditechnikai eszköz ott heverő tokja fokozhatta.

Autogramkártya nélkül sehova!

A sajtó élvezi a hetekig tartó címlaptémát, hiszen szegény Daróczi Dávid már épp kezdett lejárt lemezzé válni. A nép meg kárörvendve ágálhatja, hogy a celebek is csak emberek, méghozzá akad közöttük igencsak gyarló fajta. Egy percig sem vitatom, hogy „S. András” – ahogy a rendőrség szóvivője hivatkozik a művész úrra – tette minősíthetetlen, alantas, gyalázatos, satöbbi. Egy felelősségteljes lélek nem ül piásan a volán mögé, és ha mégis bajt okoz, akkor nem hagyja cserben a sérülteket. Másra hárítani a balhét meg pláne nem jut eszébe. Mindezek tudatában kijelenthető, hogy hazánk egyetlen Stohlbucija erkölcsileg megbicsaklott, sőt, talán bukottnak tekinthető. De akkor sem értem, hogy mi köze ennek az egésznek az ő színészi, illetve műsorvezetői képességeihez.

Nem elég ugyanis, hogy le kellett mondania az X-faktor konferálásáról, még a Tűzvonalban című produkcióból is kiírták, és a Nemzeti Színházban sem fogják bemutatni a szereplésével beharangozott két ifjúsági darabot. Ja, a nemzetivágtás részvételtől szintén elesett, mert a szervezők szerint bizonyára már egy lovat sem tud elterelgetni szegény. Szerintem viszont még egy ilyen mérvű baklövés esetén is érdemes volna különbséget tenni a privát és a szakmai élet között.

Vegyék el a jogosítványát, büntessék meg jó alaposan, felőlem akár dutyiba is zárhatják, és leköpheti az utcán, akinek igazságérzete úgy kívánja! Nekem egyébként sosem volt rokonszenves a fazon, tehát álláspontomat nem a párnám alatt elrejtett bucis fényképek támasztják alá, hanem a józan eszem. Felőlem nyugodtan játsszon színházban, és vezesse a legnézettebb műsorokat, ha már autót nem képes.

2 Comments

 1. Egyet kell értsek:)
  Én Buci komát mint színészt nagyon csípem, amiben benne van, azt képes vagyok rongyosra nézni (Tűzvonalban dvd-k, Európa Express elsősorban, de filmügyben mindenevő vagyok – kivéve a gagyi magyar vígjátékokat pl. Csocsó). Színpadon sajna még nem volt szerencsém látni – és valszeg ezek után nem is lesz.
  Mint magánembert – ld. Kiefer Sutherland – beküldeném vagy két hónapra a hűvösre, + orvosi kontroll, jó súlyos pénzbüntetés és kártérítés azoknak, akibe sikerült beleütköznie stb.
  Sztem köcsögség így összeboronálni a két területet, Kiefert se írták ki a 24-ből azért, mert xedjére vert szét valakit részegen, vagy amortizálta le egy bár teljes ingó felszerelését.
  Nem gondolom, hogy az a köpködés, ami a bulvároldalakon megy, helytálló, de mint egyszer írtál róla, az ember hazamegy és név/arc nélkül agyongyalázza a neten akit lehet.

  Kedvelés

 2. Egyrészt egyetértek, másrészt viszont elítélendőnek tartom, amit tett. Nyilván a médiaszereplő is ember, lehetnek hibái, de nem ez az első eset, hogy ittasan vezetett. Ha lenne egy kis esze, tanult volna az előző balesetéből. Az első botlást még mindenki elnézte, most már sérültek is vannak, amit azért nehéz figyelmen kívül hagyni. Szerintem nem kell sajnálni, viselje a következményeket. Meg is ölhetett volna valakit, ennek fényében én nem tudom sajnálni. Másrészről pedig elég egyértelmű, hogy a darabból és a sorozatból nem azért tették ki, mert a vezetők annyira elítélik amit tett, egyszerűen reagálni kellett úgy, hogy abból ők jöjjenek ki jól. Milyen véleménye lenne az embereknek a arról csatornáról, aki továbbra is foglalkoztat egy visszaesőt?! Nyilván nem számíthatna kimagasló nézettségi adatokra. A másik véleményem, hogy attól nem lesz tisztább egy ifjúsági darab, hogy kitesszük belőle azt, aki ittasan vezetett, hogy ezzel példát mutassunk. Sajnos volt szerencsém Alföldi rendezésében megnézni egy darabot, ahol a színészek nem voltak restek megmutatni testi adottságaikat, mindezt ráadásul egy piciny kamarateremben… Az volt az első és utolsó általa rendezett darab, amit hajlandó voltam megtekinteni.

  Kedvelés

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s