Óriási melleivel fojtogatta a pasiját szex közben

Kis híján tragikus véget ért Claire Smedley hálószobai játéka. A háromgyermekes családanya úgy szórakozott a barátjával, hogy elképesztő méretű kebleit annak arcára nyomta. A férfi hiába nyöszörgött és kapálózott, mert párja az élvezet jelének tudta be viselkedését.


A 27 éves nő teljesen kétségbe esett, amikor észrevette, hogy a vele egykorú Steve mozdulatlanul fekszik alatta. “Már majdnem kihívtam a mentőket, amikor magához tért, felült, és elkezdett köhögni. Nagyon megkönnyebbültem” – nyilatkozta a cicikirálynő.

“Azt hittem, végem. Arra még emlékszem, hogy ütögettem Claire karját, mert nem kaptam levegőt, a következő pillanatban pedig aggódva ült mellettem, és kérdezgette, jól vagyok-e. Alighanem elvesztettem az eszméletem” – mesélte a pórul járt partner, aki azóta exszé lett, mert nem bírta a strapát.

Claire viszont világhírnévre tör hatalmas didkóival, hiszen modellkarriert akar. “Az a baj, hogy az emberek afféle közkincsként kezelik a melleimet. Még a boltban is odajönnek hozzám megkérdezni, megfoghatják-e! De ha néhány fontot kereshetek velük, akkor minden bosszúságom megtérül…” – mondta a blackpool-i hölgy, akinek immáron százezrek várják az izgalmasnak ígérkező képeit.

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s