Nyerítve énekel a meleg pasas

Megfagyott a levegő a stúdióban, amikor a bizarr női jelmezbe bújt, BM művésznévre hallgató srác színre lépett. Fekete cicanadrágjánál és nem létező cicijét kiemelő fűzőjénél csak citromsárgában pompázó tollas kabátja, no meg a lovakat megszégyenítő nyihaházása volt meghökkentőbb…

Azért megnézném, hogy nálunk mit kapna...

Big Mouth, azaz “Nagy Száj” a világszerte népszerű Got Talent tehetségkutató showműsor fülöp-szigeteki kiadásában próbált szerencsét. “Énekelni fogok” jelentette ki a kuncogó közönség és a szintén vigyori zsűritagok előtt, majd átszellemült arccal hangos hihihizésbe kezdett. A publikum ekkor már meg sem próbálta visszafogni széles jókedvét, s hangosan röhögött az extravagáns versenyzőn.

Kisvártatva kiderült, hogy a manilai srác hangja egész jó. Az első refrén közepén mégis mindenki hátrahőkölt, hiszen BM úgy nyerített bele a mikrofonba, mintha egy egész felbőszült ménes lakozna a torkában. Az ominózus effekt során ráadásul olyan képet vágott, hogy azzal akár gyerekeket, sőt, talán erős idegzetű felnőtteket is lehetne ijesztgetni.

Az ötperces föllépés prezentált még egy-két állathangot, végül a bírák kérésére jött némi repeta a fiú állati képességéből. Míg Magyarországon vélhetően az első taktusok után távozásra parancsolták volna a fiatalembert, a Fülöp-szigeteken biztos továbbjutást jelentett a különös produkció. A videón jól hallható a zsűritagok elismerő értékelése. “A ruhád is pompás, de az előadásod egyszerűen lélegzetelállító” – mondta egyikük.

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s