Annácska ölebe

Zeusz bulvárhős lett. A szerencsétlen négylábú számtalan pletykamagazin címlapján pózolt már véres tettei miatt. Harapott nénit, kisgyermeket, másik ebet. Két támadás között pedig élvezte, hogy híres-neves gazdája kielégíti őt lábujjainak segítségével – persze csak ha elhihetjük kicsiny hazánk hivatásos playmate-jének erre vonatkozó nyilatkozatát. S miért ne hinnénk el, hiszen a hölgynek végső soron ez a „szakmája”. Kielégít, megbotránkoztat, mi meg hálásan elborzadunk.

Vajon mindkettőjüket beoltották veszettség ellen?
Vajon mindkettőjüket beoltották veszettség ellen?

Nincs ezzel semmi baj, hiszen a fogyasztói társadalom éhesen követeli a botrány-jussát. Ha nem kapja meg, az a baj. Ha megkapja, akkor pedig az. „Úristen, mit csinált magával ez a szajha?” – kiált föl Kelemen Anna kollagénnel dúsított ajkainak láttán Juliska néni, aki Geronazzo kisasszonytól talán még szívrohamot is kapna. Egy ország találgatja, hogy Zeusz gazdája kivel feküdt már le, kivel fekszik épp, és kivel fog hancúrozni. A színes hetilapok egymást cáfolva „tudósítanak” a szőkeség magánéletéről, s ha emiatt unottan dobjuk félre az újságokat, akkor is szemben találjuk magunkat néhány róla szóló hírrel a tévében vagy az interneten.

Annácska elől nincs menekvés, jámbor tekintetű ölebének meg a halál torkából. Zeusz, a harcinak minősített véreb nem tudja, hogy ő is csak eszköz a fiatal lány celebbé válásának útján. Akárcsak mi magunk. Mert én róla írok, te meg elolvasod. A különbség csak annyi, hogy ránk ezért nem vár végzetes méreginjekció.

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s