Szabadítsátok ki Lüszit!

Rengeteg kritika éri Tóth Lüszit, a negyedik Megasztár tizenhárom éves fölfedezettjét. Állítólag egy ennyi idős gyermeknek még iskolában volna a helye.

megasztár.hu
Forrás: megasztár.hu

Kit érdekel, hogy ez a kislány őstehetség? Ráadásul helytállt egy felnőtteknek sem könnyű versenyben. Menjen csak vissza a suliba, írjon, olvasson, számoljon!? Aztán majd ha leérettségizett, akkor esetleg énekelhet? De az sem baj, ha előtte még megszerez egy-két diplomát, ahogy az immár a tarka kutyák körében is szokásos, emberek számára pedig egyenesen kötelező.

A nagybetűs életre készítse fel Lüszit a művészvilág helyett a porosz oktatás! Hiszen az már „bevált”. Annyian nevelkednek benne, hogy észre sem veszik: más út is létezik. Lemezkészítés, koncertek, médiaszereplés – ezek várnak a hollófekete hajú kishölgyre. Mellette pedig magániskolában tanulhat. Ha mégsem tizennyolc évesen fejezi be, hát istenem, nem történik tragédia. A mai gyerekek úgyis négy évig járnak óvodába és öt évig gimibe, mert ez a divat.

Jaj annak, aki „más” akar lenni Magyarországon! Itt mindig mindenből az átlagosat illeti elismerés. Szegény Lüszit pedig a hangja sem szabadíthatja ki e konzervatív társadalom béklyóiból.

Szerinted?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s